Ανακοινώνει νέο συνδυασμό ο Παν. Αλούπης

Ανακοινώνει νέο συνδυασμό ο Παν. Αλούπης

Σε… νεκρό πολιτικά χρόνο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Παναγιώτης Αλούπης, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Εκείνες οι ημέρες δεν ήταν ακόμη προεκλογικές και θα λέγαμε ότι η αναφορά του πέρασε στα… ψιλά.
Υπενθυμίζουμε ότι στην ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του σημείωνε μεταξύ άλλων: “Η Καλαμάτα μας απαιτεί Όραμα για την πορεία της στην επομένη εικοσαετία, Καθαρή άποψη αυτοδιοίκησης, Διαφάνεια στη διαχείριση, Σύγχρονο σχεδιασμό και προγραμματισμό με χρονικό ορίζοντα συγκεκριμένο (δεκαετία) μέσα στη σημερινή πραγματικότητα. Εκεί σύντομα θα συναντηθούμε με ανθρώπους που έχουν ίδιες αρχές, γεννούν, συνθέτουν ιδέες και πιστεύουν σε μία Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”.
Ο χρόνος δε δικαίωσε όσους και όσες υποστήριζαν ότι η εξαγγελία του ήταν χωρίς βάση. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος τις επόμενες ημέρες πρόκειται να προχωρήσει σε εξαγγελία νέου συνδυασμού, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά και δυσκολεύοντας την εξαγωγή σίγουρων συμπερασμάτων για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δήμο Καλαμάτας.
Α.Π.