Ο Βασίλης Τζαμουράνης στο «Θάρρος» για την υποψηφιότητα του και τα νομικά κωλύματα

Ο Βασίλης Τζαμουράνης στο «Θάρρος» για την υποψηφιότητα του και τα νομικά κωλύματα

Θετικά μηνύματα, χωρίς ξεκάθαρη απόφαση…
 
Οι φήμες όλες συγκλίνουν στην… είδηση ότι θα αρθούν, μέσα στις επόμενες ημέρες, τα νομικά κωλύματα και ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Βασίλης Τζαμουράνης, θα είναι, τελικά, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, όμως ακόμα δεν υπάρχει “λευκός καπνός” από το αρμόδιο υπουργείο.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, χθες το απόγευμα, μας επιβεβαίωσε και τις δύο αποτυπώσεις της κατάστασης. Τόσο τις φήμες όσο και ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμα και σίγουρο. Γι’ αυτό το λόγο, μάλιστα, θα βρεθεί και στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την κατάσταση, μια και είναι αυτονόητο το εύλογο ενδιαφέρον του. Άλλωστε, μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή του στην προεκλογική διαδικασία, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι μια θετική απόφαση για τον ίδιο δεν πρόκειται να τον βρει ανέτοιμο.
“Συζητήσεις και συμφωνίες με διάφορα πρόσωπα έχουν γίνει, ήδη υπάρχει ένας κορμός υποψηφίων, οπότε μια απόφαση σε ευκταίο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσει. Δυσκολίες στο εγχείρημα θα υπάρξουν μόνο σε περίπτωση που αυτή η ιστορία με τα… κωλύματα δεν ξεκαθαρίσει σύντομα”, πρόσθεσε.
Α.Π.