Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ η μόνη προοδευτική διέξοδος

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ η μόνη προοδευτική διέξοδος

Μήνυμα διαχωρισμού της πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε από την Καλαμάτα ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο νεαρός ευρωβουλευτής ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας την Κυριακή στο ξενοδοχείο “Rex” στην Καλαμάτα για την κοπή της πίτας.
Η αίθουσα ήταν γεμάτη, ενώ ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πάζιος, έστειλε μήνυμα ενότητας εν όψει και του συνεδρίου τον επόμενο μήνα. Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε από την άλλη πως το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διαμορφώσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή του τόπου. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι το Νοέμβριο έχει ως στόχο “η παράταξή μας να έχει ισχυρό ρόλο την επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών”, προσθέτοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει το δρόμο της μισαλλοδοξίας και της στείρας αντιπαράθεσης”.
Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ακόμη ότι “η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει ως ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας απαξιώνει κοινοβουλευτικά ήθη και προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες για να έχει καιροσκοπικά οφέλη”. Αντίθετα, στο Κίνημα Αλλαγής “έχουμε μια άλλη στάση, με προοδευτικό λόγο, με ρεαλισμό και συνέπεια” και τόνισε ότι αυτό που θέλουν είναι να βγουν ισχυροί, “για να επιβάλουμε την επόμενη μέρα ένα προοδευτικό πρόγραμμα για τη χώρα και όχι μια αντιπαράθεση που υπονομεύει κάθε προοπτική”.
Επίσης τόνισε την ανάγκη “να γυρίσει ο τόπος σελίδα, τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα, να ανοίξουν δουλειές και πραγματικά να υπάρχει ευημερία και σταθερότητα για την Ελλάδα”.