Παρουσίασε άλλους 12 και έφτασε στους 36 υποψήφιους η «Πρωτεύουσα Δύναμη» της Ελένης Αλειφέρη

Παρουσίασε άλλους 12 και έφτασε στους 36 υποψήφιους η «Πρωτεύουσα Δύναμη» της Ελένης Αλειφέρη

Χθες το μεσημέρι, στο εκλογικό της κέντρο, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας με την «Πρωτεύουσα Δύναμη», Ελένη Αλειφέρη, παρουσίασε δώδεκα ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και έτσι το ψηφοδέλτιό της έχει φτάσει στα 36 άτομα.
Πριν από την παρουσίαση η κα Αλειφέρη έκανε ένα μικρό απολογισμό της μέχρι σήμερα προεκλογικής περιόδου, ενώ αναφέρθηκε στο όραμά της για το Δήμο Καλαμάτας.
Στόχος του συνδυασμού πριν από τις εκλογές- πρόσθεσε- είναι οι υποψήφιοί του να έρθουν κοντά με τον κόσμο και μέσα από συναντήσεις και συνομιλίες να μάθουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, τις σκέψεις τους, αλλά και τις ιδέες που μπορούν να έχουν για το Δήμο Καλαμάτας, μιας και η παράταξή της θέλει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες.
Όπως υποστήριξε, πιστεύει σε ένα μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου ανοιχτό και φιλικό προς τον πολίτη.
Όσο για αυτή την άμεση επαφή με τους δημότες, είπε ότι πλέον στην ιστοσελίδα του συνδυασμού (protevousadinami.gr) ο κάθε επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο που υπάρχει ή να γράψει τις δικές του προτάσεις. Αφού αναφέρθηκε και στην σελίδα του συνδυασμού στο Facebook, κάλεσε τους δημότες να επισκεφθούν το εκλογικό της κέντρο στην οδό Αντωνοπούλου 4, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για το μέλλον του Δήμου.
Επίσης, η κα Αλειφέρη μίλησε για επαφές που έχει κάνει αυτό το διάστημα με φορείς, χαρακτηρίζοντας ως σημαντικότερη τη συμφωνία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για την ίδρυση Κοινού Επενδυτικού Γραφείου και κοινής Δομής Υποστήριξης των νέων επιχειρήσεων.
Πρόσθεσε, δε, ότι στο συνδυασμό έχουν καταγράψει πολλά θέματα που απασχολούν τους δημότες και γίνεται επεξεργασία, ώστε να βρεθούν, όπως είπε, λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.
 
Τα νέα 12 μέλη του ψηφοδελτίου
Τέλος, η κα Αλειφέρη προχώρησε στην παρουσίαση των δώδεκα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, εξηγώντας είπε η επιλογή τους έγινε με κριτήριο ότι οι συγκεκριμένοι είναι αναγνωρισμένοι στον τομέα τους, πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες με αυτήν και αποδεδειγμένα μπορούν να είναι χρήσιμοι για την κοινωνία:
Γιαννοπούλου Φωτεινή – νοσηλεύτρια, απασχολούμενη στο Δήμο Καλαμάτας μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ.
Δικαίου Μαρία – φοιτήτρια Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του ΤΕΙ, ιδιωτική υπάλληλος
Καραΐσκου Τζένη – νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα
Καραμπάτσος Δημήτρης – ασχολούμενος με τον τουρισμό
Καρμπαλιώτη Μαρία – συνταξιούχος υπάλληλος του ΙΚΑ
Κολοκάθη Θεοδώρα – ελεύθερη επαγγελματίας
Μπελογιάννη Αναστασία – ασφαλίστρια, μεσίτρια, προγραμματίστρια Η/Υ, δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Καλαμάτας, πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Φορέα «Φάρις».
Λεονταρίτη Ελένη – οικονομολόγος, καθηγήτρια ξένων γλωσσών
Σάλμα Παναγιώτα – ιδιωτική υπάλληλος
Σταυρόπουλος Πέτρος – οικονομολόγος, Διοίκηση Επιχειρήσεων, ελ. επαγγελματίας – γενικές ασφάλειες, μέλος του Δ.Σ. της «Διοκλής Α.Ε.»
Τζαβάρας Μαρίνος – διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας, γεωπόνος, γεωργο-οικονομολόγος – υπάλληλος ΥΠΑΤ Μεσσηνίας
Φατούρος Γιάννης – λογιστής, πτυχιούχος ΑΤΕΙ – Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, επιχειρηματίας στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πρώην πρόεδρος της ΤΚ Άνθειας (πρώην) Δήμου Θουρίας, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης «Διοκλής», πρώην μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας.

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση