Παρουσίασε τα γραφεία του συνδυασμού και νέους υποψηφίους ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Παρουσίασε τα γραφεία του συνδυασμού και νέους υποψηφίους ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Εκτός από την παρουσίαση των γραφείων του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία», στη χθεσινή εκδήλωση ο επικεφαλής Θανάσης Βασιλόπουλος προχώρησε και στην ανακοίνωση τεσσάρων νέων υποψηφίων, ενώ αναφέρθηκε στους υπεύθυνους γενικότερης στρατηγικής του συνδυασμού.   
Ειδικότερα, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: “Σήμερα (σ.σ. χθες) έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τα γραφεία του συνδυασμού μας.  Τα γραφεία μας στήθηκαν με μεράκι, όρεξη και με τη συνδρομή των  υποψηφίων μας και φίλων του συνδυασμού. Γι’ αυτό και τα κάνουν τόσο ξεχωριστά.
Πέρα από όλα τα άλλα, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα ακόμη θέμα. Το θέμα υγείας που με έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και που τα σημάδια του είναι ακόμη εμφανή.
Πρόκειται για μια πάρεση προσωπικού νεύρου, ψύξη δηλαδή, η οποία με ταλαιπώρησε και με ταλαιπωρεί, αλλά σίγουρα δεν είναι ικανή να ανακόψει την πορεία που έχουμε χαράξει ως συνδυασμός.  Όπως βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι, είμαι παρών και με την ίδια αγωνιστική διάθεση συνεχίζω, με τους συνεργάτες μου, τη μάχη που θα μας οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές σε 74 ημέρες από σήμερα”.
 
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
1. Λιάνα Αντωνοπούλου – Πλάγου, εκπαιδευτικός – φιλόλογος, πτυχιούχος Τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστήμιου Πατρών
2. Πολυμενέα Κωνσταντίνα, ελεύθερος επαγγελματίας – αισθητικός
3. Τομαράς Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας -Δρομέας Υγείας Μεσσηνίας
4 Κανελλόπουλος Γιάννης, δημοτικός υπάλληλος – πρώην μέλος Δ.Σ. «Φάρις» Δήμου Καλαμάτας, γραμματέας Β’ και μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Λακεδαιμινίων και Λακώνων Ν. Μεσσηνίας «Ο Λεωνίδας».
 
Υπεύθυνοι συνδυασμού
Υπεύθυνος Νομικών Θεμάτων Φερετζάκης Γιώργος, υπεύθυνος Οικονομικών Θεμάτων Φάββας Γιώργος, Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Μαρινάκης Σαράντος, υπεύθυνος Προγράμματος
Μπασακίδης Νίκος, υπεύθυνος προεκλογικής καμπάνιας Δημόπουλος Δημήτρης.

Του Αντώνη Πετρόγιαννη