Στις 10 Απριλίου ανακοινώνεται το πρόγραμμα του 25ου Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στις 10 Απριλίου ανακοινώνεται το πρόγραμμα του 25ου Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πέρασε κιόλας ένας σχεδόν χρόνος από τότε που έπεσε η αυλαία του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο ειδικοί και θεατές επαίνεσαν με θερμά λόγια. Έτσι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανακοινωθεί το επόμενο.
Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό δελτίο, στην ανακοίνωση του προγράμματος του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας προχωρούν ο Δήμος Καλαμάτας, η “Φάρις” και το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας. Αυτό θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου από το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Λίντα Καπετανέα.
Στη συνέντευξη Τύπου θα απευθύνoυν χαιρετισμό η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνη Ζορμπά και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Καλαματιανός υπουργός φρόντισε από πέρυσι και τοποθέτησε ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας για τη χρηματοδότηση του Φεστιβάλ, η οποία θα είναι απρόσκοπτη για τρία χρόνια.
Α.Π.