Έκλεβαν συστηματικά την ίδια αποθήκη στη Μεσσήνη

Έκλεβαν συστηματικά την ίδια αποθήκη στη Μεσσήνη

Μια αποθήκη στη Μεσσήνη είχαν ρημάξει δύο άτομα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν την Κυριακή το έναν.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Άρι του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 21χρονος Ρομά. Όπως προέκυψε, το απόγευμα του Σαββάτου, στη Μεσσήνη, μαζί με άλλο άτομο παραβίασαν τη μεταλλική πόρτα αποθήκης στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Μεσσήνης. Αφαίρεσαν 15 σωλήνες άρδευσης, ανταλλακτικά από κινητήρα αυτοκίνητου και διάφορά εργαλεία, συνολικής αξίας 300 ευρώ.
Τα φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν, όμως κάποιοι τους είδαν και κράτησαν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί την Κυριακή εντόπισαν τον 21χρονο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο που έμοιαζε και εξεταζόμενος αποδέχτηκε την κλοπή.
Όπως επιπλέον προέκυψε, το τελευταίο εξάμηνο ο 21χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχαν διαρρήξει την ίδια αποθήκη ακόμα δύο φορές.
Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της περιπολίας εμφανούς αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, συνελήφθη 41χρονος, γιατί κατείχε πιστόλι ρέπλικα, το οποίο κατασχέθηκε.