Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Παναγιώτη Νίκα με «φαρμακερά βέλη» κατά Τατούλη!


Να δείξουν την πόρτα στον Πέτρο Τατούλη και την ανεκδιήγητη παρέα του ζήτησε σε μήνυμα του ο Αντώνης Σαμαράς

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του «εκλογικού κέντρου» του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου και νυν δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Μεσσηνίας. Την εκδήλωση χαιρέτισε με μήνυμα που απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε ότι η εντιμότητα θα πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο των Πελοποννήσιων ψηφοφόρων, καλώντας παράλληλα να δείξουν την «πόρτα» στον αποτυχημένο περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και την «ανεκδιήγητη» παρέα του, που έπαιξαν την τύχη της Πελοποννήσου στα ζάρια.
Στη σύντομη ομιλία του ο Παναγιώτης Νίκας άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή για μια σειρά θεμάτων, όπως τα σκουπίδια, η τουριστική προβολή, αλλά και οι «κρυφές» δαπάνες που δεν περνούν  από τη «Διαύγεια», τονίζοντας ότι όλα αυτά θα αλλάξουν, προτάσσοντας τη διαφάνεια ως σημαία του συνδυασμού του. Παράλληλα, χαρακτήρισε επιτομή του λαϊκισμού τον Πέτρο Τατούλη για μια σειρά θεμάτων, όπως η «διαστημική» πύλη, τα σκουπιδοεργοστάσια αλλά και τα χρήματα που «μοιράζει» από τα ταμεία της Περιφέρειας, «αδειάζοντάς» τα για τον επόμενο περιφερειάρχη. Δεν παρέλειψε να πετάξει «βέλη» και για ζητήματα ηθικής, όπως τα έργα που παίρνει από την Περιφέρεια η οικογένειά του. Ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν έχει καμία ιδεολογική σχέση με ανθρώπους όπως ο απερχόμενος περιφερειάρχης.
Κριτική άσκησε και στον Γιώργο Δέδε, διευκρινίζοντας ότι είχαν μια καλή σχέση ως γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, ωστόσο το τελευταίο καιρό πραγματοποιεί προεκλογική εκστρατεία με χρήματα από τον «κρατικό κορβανά» χρησιμοποιώντας την κρατική του θέση.
Κλείνοντας ο κ. Νίκας κάλεσε τους ψηφοφόρους να δείξουν στην κάλπη την «πλάτη» τους στο λαϊκισμό! Ευχαρίστησε δε ιδιαίτερα για την παρουσία τους τον πρώην υπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο, τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη, τον περιφερειακό σύμβουλο Περικλή Μαντά, καθώς και τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Μίλτο Χρυσομάλλη, που βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Ειδικές ευχαριστίες έκανε και στους τρεις υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας, προερχόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, Ελένη Αλειφέρη, Μαρία Οικονομάκου και Θανάση Βασιλόπουλο, που έδωσαν «δυναμικό» παρών στη χθεσινή συγκέντρωση μαζί με τα επιτελεία τους.
Η συγκέντρωση έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας.
 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας