«Ελαφροχέρες» αδελφές έκλεβαν πράγματα από πολυκαταστήματα της Καλαμάτας

«Ελαφροχέρες» αδελφές έκλεβαν πράγματα από πολυκαταστήματα της Καλαμάτας

Πράγματα από τρία πολυκαταστήματα της Καλαμάτας κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο αδελφές Ρομά, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, αλλά για κακή τους τύχη τις σταμάτησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην Καλαμάτα το απόγευμα της Τρίτης εντόπισαν τις δύο αδελφές, 26 και 27 ετών, στη διασταύρωση των οδών Γιατράκου και Νέδοντος. Σε έλεγχο που τους έκαναν είδαν ότι είχαν μαζί τους πράγματα, την αγορά των οποίων δεν μπορούσαν να αποδείξουν.
Όπως αποδείχτηκε, οι δύο νεαρές είχαν επισκεφθεί λίγο νωρίτερα το πολυκατάστημα ΖΑΡΑ, απ’ όπου είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές μία μπλούζα, δυο φορέματα και ένα παντελόνι, συνολικής αξίας  60 ευρώ. Ακολούθως από το πολυκατάστημα Berska είχαν αφαιρέσει, επίσης χωρίς να γίνουν αντιληπτές,  4 μπλούζες και 2 φορέματα, συνολικής αξίας 50 ευρώ. Τέλος, από σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη» είχαν αφαιρέσει συσκευασίες με τρόφιμα.
Όλα τα πράγματα αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, συνελήφθη 22χρονος Ρομά, γιατί όπως προέκυψε, ξημερώματα της Δευτέρας μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε καφενείο στην οδό Αθηνών και πήρε από την ταμειακή μηχανή 50 ευρώ.
Ωστόσο, η δράση του καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος και την Τρίτη εντοπίστηκε και συνελήφθη Βιοτεχνικό Πάρκο της Καλαμάτας.
Β.Β.