Η στέψη του πρωταθλητή ΑΟ Διαβολιτσίου

Η στέψη του πρωταθλητή ΑΟ Διαβολιτσίου

Με μια φιέστα αντάξια της επιτυχίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής και της ανόδου στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του έγινε χθες στο γήπεδο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» η απονομή στον ΑΟ Διαβολιτσίου. Το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του ΑΟΔ έδωσε και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος έχει ρίζες καταγωγής από την περιοχή και φυσικά ήταν εκεί όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του Διαβολιτσίου – οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας-η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάρα- φίλοι της ομάδας, αυτοδιοικητικοί και παράγοντες της περιοχής, του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και της ΕΠΣΜ.
Η φιέστα κορυφώθηκε με την απονομή του κυπέλλου, οδηγώντας σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Ακολούθησε γλέντι και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τον τοπικό σύλλογο.
Είχε προηγηθεί φιλικό παιχνίδι (2×20’) των πρωταθλητών κόντρα στους παλαίμαχους της Καλαμάτας, με την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα (ο οποίος έπαιξε αντίπαλος) να διατηρει και σε αυτό το ματς το αήττητο φετινό ρεκόρ του, καθώς επικράτησε με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Γιάννης Καλογερόπουλος, στο 22’ ο Δημήτρης Πιτσιλής πέτυχε το 2-0, ο Τάκης Δρούγας μείωσε σε 2-1 στο 23’ με πέναλτι, ενώ τη νίκη για το Διαβολίτσι σφράγισε στο 33’ ο Σωκράτης Τσουκαλάς.
Διαιτητές: Γιώργος Μπλάνας (Βαγγέλης Αράπης-Ηλίας Μπουρίκας).
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Πάλιας, Κρεμμύδας, Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πιτσιλής, Κουλόπουλος, Ζάκκας, Ι. Καλογερόπουλος (Τσουκαλάς, Εμμανουήλ, Σουλαντίκας, Σταματελόπουλος, Κάνιστρας, Παντελής, Ασημακόπουλος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Λίβας, Μαυρέας, Φράγκος, Σκαφιδάς, Παλαμάρας, Μίντζηρας, Κ. Μπιζίμης, Ζαπρόπουλος, Αντ. Καλογεροπουλος, Δρούγας, Γαλανόπουλος (Κεράνης, Δέδες, Πετρόγιαννης, Πλακουδάκης, Π. Μπιζίμης, Σωτηρόπουλος, Κορομηλάς, Ασημακόπουλος, Τσάκωνας, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Θεοδώρου, Πετρομιχελής, Σωτηρόπουλος, Κόντος, Μάνα.