Νίκος Χουντής: Μήνυμα ανατροπής και ρήξης στα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Νίκος Χουντής: Μήνυμα ανατροπής και ρήξης στα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν χθες βράδυ υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας, ενώ μίλησαν στο ξενοδοχείο Rex.
Πριν από την ομιλία της Καλαμάτας οι υποψήφιοι είχαν πραγματοποιήσει περιοδεία και στην Τρίπολη.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΛΑΕ, Νίκος Χουντής, ενώ πριν από αυτόν απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από το γενικό γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, την υποψήφια ευρωβουλευτή της «Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής», Μαρία Μήτση και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάση Πετράκο.
Ο Νίκος Χουντής ανέφερε ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια κρίση σε πολλά επίπεδα, μιας και δημιουργούνται αντιφάσεις εξαιτίας της αρχιτεκτονικής αλλά και της κατεύθυνσης των πολιτικών που υπάρχουν μέσα σε αυτή.
Κατά τον ίδιο, λοιπόν, το μήνυμα που πρέπει να περάσουν οι πολίτες ψηφίζοντας τη Λαϊκή Ενότητα είναι ένα μήνυμα ανατροπής και ρήξης των κυρίαρχων οικονομικών και κοινωνικών πολιτικών που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όσο για την κατάσταση στη χώρα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να πείσει τους πολίτες ότι η εποχή των μνημονίων έχει παρέλθει και πλέον προσπαθεί να περάσει στην κανονικότητα, κάτι που, όπως είπε ο κ. Χουντής, δεν είναι αλήθεια, διότι το αυστηρό δημοσιονομικό πλαίσιο, οι οικονομικοί και χρηματοπιστωτικοί εκβιασμοί και οι πολιτικές λιτότητας δεν επιτρέπουν καμία εναλλακτική, μιας και το δόγμα είναι αυτού του νεοφιλελευθερισμού.
Όσο για τι μπορούν να περιμένουν οι Έλληνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε ότι δεν μπορεί να προσδοκά καλύτερες μέρες συμμετέχοντας στην παρούσα Ε.Ε.
Π.Μπ.