Ουρές στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων

Ουρές στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων

Αυξάνεται συνεχώς πλέον η προσέλευση υποψηφίων για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων τους στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό και το Σαββατοκύριακο.
Το Πρωτοδικείο Καλαμάτας παρέμεινε ανοικτό τη Δευτέρα του Πάσχα για την παραλαβή των ειδικών εκλογικών καταλόγων, η προθεσμία κατάθεσης των οποίων έληξε τα μεσάνυχτα εκείνης της ημέρας.
Από χθες σχηματίζονται ουρές στο Πρωτοδικείο, καθώς πρέπει να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους οι δημοτικοί συνδυασμοί, οι συνδυασμοί των κοινοτήτων που έχουν πάνω από 300 κατοίκους και οι μεμονωμένες υποψηφιότητες για προέδρους Κοινοτήτων που έχουν κάτω από 300 κατοίκους. Μόνο χθες, λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, είχαν λάβει αριθμό και περίμεναν την κατάθεση της υποψηφιότητάς τους πάνω από 100 άτομα.
Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Κυριακή 5 Μαΐου. Γι’ αυτό το Πρωτοδικείο σήμερα θα είναι ανοικτό μέχρι το μεσημέρι και θα δέχεται αιτήσεις υποψηφίων από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.
Αύριο Σάββατο θα είναι ανοικτό από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.
Η δε ανακήρυξη των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο θα γίνει στις 11 Μαΐου.
Β.Β.