Ο Πέτρος Τατούλης προηγείται καθαρά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Πέτρος Τατούλης προηγείται καθαρά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας “Stoiximan”

Η επόμενη Κυριακή θα… στείλει τους πολίτες της Πελοποννήσου προκειμένου, μεταξύ άλλων, να αποφασίσουν για το νέο περιφερειάρχη που θα θελήσουν να ηγηθεί της νέα τετραετίας.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον, πέρα από τις όποιες δημοσκοπήσεις, είναι και οι αποδόσεις των εταιριών στοιχημάτων για την επικράτηση του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Σύμφωνα με την εταιρεία stoiximan τα προγνωστικά στις αρχές Μαΐου  ήταν αρκετά συγκεχυμένα.
Ειδικότερα, μπορεί να έδιναν ως πρώτο τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αλλά το ποσοστό του από τον δεύτερο Παναγιώτη Νίκα ήταν ιδιαίτερα “εύθραυστο” (1.70 έναντι 2.35). Η απόδοση αυτή “έδειχνε” ντέρμπι στη μονομαχία για την πρώτη θέση.
Αυτό που έχει τη σημασία του, είναι ότι, τις τελευταίες ημέρες, η ίδια εταιρεία άλλαξε τις αποδόσεις της και αυτή τη φορά δίνει πολύ πιο καθαρό αποτέλεσμα. Εξακολουθεί να “βλέπει” τον Πέτρο Τατούλη ως πρώτο, αλλά αυτή τη φορά με πολύ χαμηλότερο ποσοστό, που τον φέρνει στα όρια του “φαβορί” (1.25).
Ως δεύτερος φέρεται ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αλλά, αυτή τη φορά, η απόσταση μεταξύ των δύο έχει μεγαλώσει (3.50).
Τρίτος και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ο Γιώργος Δέδες, αλλά αυτή τη φορά το ποσοστό για είσοδό του στο δεύτερο γύρο έχει μεγαλώσει αρκετά (από 15.00 στις αρχές Μαΐου έφτασε τις τελευταίες ημέρες 35.00, πρόγνωση που τον “θέλει” καθαρά αουτσάιντερ).
Βέβαια, το στοίχημα από την πραγματικότητα πολλές φορές δεν κερδίζει, αφού η ανατροπή των δεδομένων μέχρι την τελευταία στιγμή είναι μέσα στο…παιχνίδι, αλλά οι εταιρείες πολλές φορές “γνωρίζουν” περισσότερα από όλους εμάς, που δίνουμε εκτιμήσεις κατά το δοκούν των επιθυμιών μας…