Περιοδεία Αθανασόπουλου σε Δρακονέρι, Αβραμιού και Λευκοχώρα

Περιοδεία Αθανασόπουλου σε Δρακονέρι, Αβραμιού και Λευκοχώρα

Σε τρεις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης συνέχισαν την περιοδεία τους την περασμένη Τρίτη του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο κ. Αθανασόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στο Δρακονέρι, το Αβραμιού και τη Λευκοχώρα, συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυσή τους. Οι βασικοί προβληματισμοί των κατοίκων, όπως η προστασία των αγροτικών προϊόντων, η ενίσχυση του αγροτικού τομέα, αλλά και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της «Δύναμης Δημιουργίας» που τους ανέπτυξε ο κ. Αθανασόπουλος, διευκρινίζοντάς τους ότι θα δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνησή τους στα χωράφια.
Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δύναμης Δημιουργίας» αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων –  στο πρόγραμμα που αφορά στην κοινωνική μέριμνα.


Σημερινό πρόγραμμα
Σήμερα Παρασκευή ο κ. Αθανασόπουλος θα παραστεί στον εορτασμό της πολιούχου του Πεταλιδίου, Ζωοδόχου Πηγής. Εκεί θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό, καθώς και τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας στους δρόμους του Πεταλιδίου. Τον κ. Αθανασόπουλο θα συνοδεύουν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας».
Το απόγευμα ο κ. Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του θα περιοδεύσει σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου. Στις 7.00 μ.μ. θα βρίσκεται στην Αγία Σωτήρα, στις 7.30 μ.μ. στο Πανιπέρι και στις 8.30 μ.μ. στο Καλοχώρι.