Το πρόγραμμα εξορμήσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας για τον Ιούνιο

Το πρόγραμμα εξορμήσεων του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας για τον Ιούνιο

Το πρόγραμμα εξορμήσεων του Ιουνίου ανακοίνωσε ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας με αποδράσεις εντός και εκτός Μεσσηνίας.
Όπως αναφέρουν:
 
«2/6 Λακωνική Μάνη
Από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές της Μέσα Μάνης, καθώς μας φέρνει σε επαφή με πανέμορφα καλντερίμια, δυσπρόσιτους και εγκαταλελειμμένους οικισμούς και μας μεταφέρει σε μερικές από τις πιο κρυφές και όμορφες γωνιές της μανιάτικης γης.
 
8-9/6 Ταΰγετος (2.407 μ.)
Ανάβαση από το δάσος της Βασιλικής στην κορυφή του Ταϋγέτου με σκοπό τη συντήρηση στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και του γύρω χώρου.
 
14-15-16-17/6 Σίφνος (τριήμερο Αγ. Πνεύματος)
Μια τριήμερη απόδραση στην πανέμορφη Σίφνο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει περπάτημα σε ειδυλλιακά μονοπάτια, κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά, περιηγήσεις σε αξιοθέατα και, τέλος, θα γευθούμε τις υπέροχες τοπικές γεύσεις του νησιού.
 
23/6 Νέδοντας
Μια δροσερή διαδρομή στο πανέμορφο φαράγγι του Νέδοντα, που ξεκινά από την άκρη της πόλης της Καλαμάτας και καταλήγει στο χάνι του Λαγού.
 
30/6 Καταρράκτες Στενωσιάς
Εύκολη πεζοπορία σε μια νέα πρόσφατα διανοιγμένη διαδρομή στη Μεσσηνία. Πρόκειται για το φαράγγι της Στενωσιάς, ένα πανέμορφο τοπίο με καταρράκτες και πλούσια βλάστηση».
 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 9.00-10.30 μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733.