Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Ένα… βήμα πιο μπροστά είναι το ΚΚΕ σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα σε ό,τι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του στη Μεσσηνία. Κι αυτό, γιατί με ανεπίσημη ανακοίνωσή του χθες έδωσε στη δημοσιότητα τη σύνθεσή του, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας και η επίσημη παρουσίασή του.
Ειδικότερα, την “επτάδα” του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελούν οι: Νίκος Κουτουμάνος, Χριστίνα Καντζιλιέρη, Στέλλα Χρηστέα, Εύα Κουφαλάκου, Σπύρος Νικολόπουλος, Αργύρης Σμυρνής και Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.
Από μια πρώτη ανάγνωση των ονομάτων η ανανέωση στα πρόσωπα είναι σημαντική, αφού μόλις δύο από τα επτά συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015.
Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα περιοδειών στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του κόμματος για τις επόμενες ημέρες.
Έτσι, χθες στις 8.30 το βράδυ στου Χανδρινού μίλησε Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΚΕ.
Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Μεσσήνης, ομιλία Νίκου Κουτουμάνου, μέλους της ΚΕ και υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας με το ΚΚΕ.
Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Καρδαμύλης, ομιλία Χρηστέα Στέλλας, υποψήφιας βουλευτή Μεσσηνίας με το ΚΚΕ.
Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Μεθώνης, ομιλία Σμυρνή Αργύρη, υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας με το ΚΚΕ.
Τέλος, για το διακύβευμα της αναμέτρησης στις 7 Ιουλίου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο δημοσιογράφο Τάσο Παππά, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Στις εκλογές αυτό που κρίνεται είναι το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα για να δυναμώσει η αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας».
Α.Π.