Απέκτησε τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισάβετ Κορακιανίτη ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Απέκτησε τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισάβετ Κορακιανίτη ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Δύο σημαντικές μετεγγραφές γνωστοποίησε χθες η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, που θα συμμετάσχει ξανά στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών. Πρόκειται για την 24χρονη πασαδόρο Δανάη Μουρατίδη και την 22χρονη ακραία – διαγώνιο Ελισάβετ Κορακιανίτη.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλωνα Καλαμάτας, αναφέρει τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας και την ομάδα μας τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισάβετ Κορακιανίτη.
Η Δανάη είναι 24 ετών, αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΖΑΟΝ και Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Έχει σημαντικές διακρίσεις  με μεγαλύτερη την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2013. Επίσης έχει πάρει το βραβείο της καλύτερης πασαδόρου με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο «Final Four” νεανίδων.
Η Ελισάβετ είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας – διαγωνίου και προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦ Απολλωνίου. Ευχαριστούμε τις διοικήσεις των 2 ομάδων ΓΣ Αστέρα, Αγίου Δημητρίου και ΟΦ Απολλωνίου για την άριστη συνεργασία μαζί τους. Ευχόμαστε και στις δύο αθλήτριες να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και να ευωδοθούν οι ατομικοί και ομαδικοί στόχοι που έχουμε θέσει μαζί».