Εκδρομή στις Κολλίνες Αρκαδίας για το 4° “Skiritida Run”

Εκδρομή στις Κολλίνες Αρκαδίας για το 4° “Skiritida Run”

Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα διοργανώνει το 4° “Skiritida Run” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή προκειμένου να συμμετάσχει στην ανωτέρω διοργάνωση, συμμετέχοντας στους αγώνες του ημιμαραθωνίου 21.1 χλμ, αλλά και των 5 και 10 χιλιομέτρων. Μετά το τέλος των αγώνων οι συμμετέχοντες  θα παρακολουθήσουν τις βραβεύσεις των νικητών και θα βρεθούν στο τραπέζι barbeque που θα προσφέρει η διοργάνωση σε όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία.
Η αποστολή του Συλλόγου θα ξεκινήσει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού (παλαιό στρατόπεδο) την Κυριακή 23 Ιουνίου  στις 12:00 μμ και μέσω της παλαιάς Εθνικής Τρίπολης – Καλαμάτας μετά τα διόδια της Βελιγοστής θα μεταβεί στο χώρο στάθμευσης στο χωριό Κολλίνες απ’ όπου θα παραλάβουν τα πακέτα των συμμετοχών.
Η επιστροφή από τις Κολλίνες θα γίνει τα μεσάνυχτα. Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα χρειαστούν το λιγότερο τριάντα αθλητές, αθλήτριες, μέλη και συνοδοί.
Η εγγραφή στους αγώνες του 4ου Skiritida Run θα γίνει ομαδικά με κόστος συμμετοχής τα 8 ευρώ, ενώ το κόστος για το πούλμαν ανέρχεται στα 10 ευρώ.
Εφ’ όσον δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 30 συμμετοχών στο λεωφορείο, η εκδρομή θα ακυρωθεί και τα μέλη που θα έχουν κάνει εγγραφή στους αγώνες θα μετακινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα και για κράτηση θέσης στο λεωφορείο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν  με τον ταμία του ΣΔΥ Μεσσηνίας κ. Γιώργο Μιχαλάκη στο τηλ.: 6983512026, προκαταβάλλοντας ταυτόχρονα το κόστος για να κατοχυρωθεί η συμμετοχή και η θέση τους στο πούλμαν.