Πρωτιά για τον Π.Σ. «Η Καλαμάτα» στο 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Πρωτιά για τον Π.Σ. «Η Καλαμάτα» στο 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Η Καλαμάτα κατέλαβε την πρώτη θέση (επικράτησε του Αστέρα Αρφαρών) στο 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» το Σάββατο 22 Ιουνίου  στο Δημοτικό Γήπεδο «Καπετάν Βασίλης», υπό τη διοργάνωση του ΑΟ Διαβολιτσίου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 4 ομάδες (ηλικιακή κατηγορία  Κ-12): ΑΟ Διαβολιτσίου, Π.Σ. «Η Καλαμάτα», ΑΟ Πατίστα, Αστέρας Αρφαρών.
Διεξήχθησαν συνολικά 4 αγώνες (ο καθένας είχε διάρκεια 30 λεπτά), χωρίς οι διοργανωτές να γνωστοποιήσουν τα σκορ.
Στον πρώτο αγώνα, ο Αστέρας Αρφαρών νίκησε τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο δεύτερο ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» επικράτησε του ΑΟ Πατίστα, ενώ στον τρίτο ο ΑΟ Πατίστα νίκησε  τον ΑΟ Διαβολιτσίου.
Στις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια.
Στην έναρξη του 7ου τουρνουά «Καπετάν  Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» παραβρέθηκε ο Μεσσήνιος τέως Υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαιρέτισε  όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των 4 ομάδων  και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές από τον ΑΟ Διαβολιτσίου, Γιάννη Κωνσταντάρα, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χαρίτση, τον παλιό Δήμαρχο Ανδανίας  και διοικητικό παράγοντα του ΑΟ Διαβολιτσίου Θύμιο Ξηρόκωστα και τον τέως πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη.