Στο δρόμο προς Μεσσήνη

Στο δρόμο προς Μεσσήνη

Δύο άκρως επικίνδυνα περιστατικά με Ρομά που οδηγούσαν αυτοκίνητα στο δρόμο Ασπροχώματος – Μεσσήνης μας αφηγήθηκαν αναγνώστες μας, τα οποία συνέβησαν την  Παρασκευή. Το ένα ήταν αυτό που διαβάσατε στο «Θ» με τον καυγά μεταξύ Ρομά, το οποίο διαδραματίσθηκε  κοντά στο αεροδρόμιο και βγήκε ακόμα και όπλο μπροστά στους έντρομους οδηγούς που είχαν σταματήσει. Μάλιστα, από την Αστυνομία έγιναν συλλήψεις γι’ αυτό το επεισόδιο.
Το δεύτερο, νωρίτερα το μεσημέρι, όπου ο ένας κυνηγούσε τον άλλο με το αυτοκίνητο, και μία τον πλεύριζε και του πετούσε μπουκάλια με νερό, μία περνούσε στο αντίθετο ρεύμα ανταλλάσσοντας βρισιές.
Τα υπόλοιπα κινούμενα οχήματα προσπαθούσαν να τους αποφύγουν κι από θαύμα δεν συνέβη κάποιο ατύχημα. Άπειρες άλλες φορές βλέπεις επίσης αγροτικά αυτοκίνητα να ξεπετάγονται μέσα από δρομάκια στον κεντρικό δρόμο,  στη θέση δε του οδηγού να κάθονται ακόμα και παιδιά…
Μάλλον πρέπει μόνιμα να κινείται περιπολικό σε αυτό το δρόμο και οι αστυνομικοί να είναι αμείλικτοι με ό,τι βλέπουν να συμβαίνει. Αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα.
Β.Β.