Αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και μεταλλικές λόγχες κατέσχεσε η Αστυνομία από σύνδεσμο φιλάθλων

Αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και μεταλλικές λόγχες κατέσχεσε η Αστυνομία από σύνδεσμο φιλάθλων

Συλλήψεις 7 ατόμων – Κατασχέθηκαν και 97 γραμμάρια χασίς
 
 
Σε συλλήψεις και κατασχέσεις κατέληξε η έφοδος της Αστυνομίας νωρίς το βράδυ της Πέμπτης σε χώρο στην οδό Αριστοδήμου, όπου στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων μεγάλης αθλητικής ομάδας, χωρίς όμως να λειτουργεί με τις απαιτούμενες άδειες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και μεταλλικές λόγχες, αλλά και χασίς  
Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα, τα οποία χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Τα έξι αφέθηκαν ελεύθερα και ορίσθηκε ρητή δικάσιμος, ενώ ένας 37χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθεί την Τρίτη.
 
Έρευνα
Η έφοδος στο χώρο του Συνδέσμου έγινε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο από τη Σπάρτη, έναν 27χρονο, έναν  36χρονο, δύο αδέλφια 36 και 37 χρόνων και άλλον έναν 37χρονο από την Καλαμάτα και έναν 31χρονο αλλοδαπό.
Σε έρευνα που έκαναν στο χώρο, βρήκαν να κατέχουν όλοι από κοινού 3,8 γραμμάρια και 12,5 γραμμ. χασίς. Επίσης, οι δύο 37χρονοι να κατέχουν από κοινού 68,1 γραμμ. χασίς, ενώ από το χώρο κατασχέθηκαν 37 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και 3 αυτοσχέδιες μεταλλικές λόγχες.
 
Στον εισαγγελέα
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 37χρονου που κρατήθηκε για ανάκριση, βρέθηκε επιπλέον ποσότητα χασίς βάρους 12,6 γραμμαρίων
Σε βάρος όλων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον αθλητισμό. 
Και οι επτά χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Για τους έξι η εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι και θα ορισθεί ρητή δικάσιμος, ενώ η Αστυνομία θα ζητήσει από το Δήμο Καλαμάτας τη σφράγιση του χώρου.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη