Δύο θανατηφόρα τον Ιούνιο στη Μεσσηνία

Δύο θανατηφόρα τον Ιούνιο στη Μεσσηνία

Δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στη Μεσσηνία τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Πελοποννήσου.
Όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας δημοσίευμα, σε όλη την Περιφέρεια σημειώθηκαν 41 τροχαία ατυχήματα με παθόντες (νεκροί, σοβαρά και ελαφρά τραυματίες) έναντι 44 τον Ιούνιο του 2018. Ειδικότερα: Επτά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έναντι 4 τον Ιούνιο του 2018. Τέσσερα τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό έναντι δύο τον Ιούνιο του 2018. 30 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό έναντι 38 τον Ιούνιο του 2018.
Αντίστοιχα στη Μεσσηνία σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έναντι ενός τον Ιούνιο του 2018. Ένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό έναντι κανενός τον Ιούνιο του 2018 και δύο τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό έναντι τεσσάρων πέρυσι τον Ιούνιο.
Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν στη Μεσσηνία σκοτώθηκαν δύο συνάνθρωποί μας έναντι ενός τον Ιούνιο του 2018. Επίσης, ένα άτομο τραυματίσθηκε σοβαρά, ενώ πέρυσι τον ίδιο μήνα δεν είχαμε κανένα σοβαρά τραυματία. Τέλος, φέτος είχαμε τρεις ελαφρά τραυματίες έναντι επτά τον Ιούνιο του 2018.
Β.Β.