Μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση Μεσσήνιων ετεροδημοτών ο Γιάννης Διονυσόπουλος

Μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση Μεσσήνιων ετεροδημοτών ο Γιάννης Διονυσόπουλος

Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα στο “Crystal City” και ξεχείλισε από παλμό, αγωνιστικό πάθος & δυναμισμό , σε μια εντυπωσιακά μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα των Μεσσήνιων που στηρίζουν τον υποψήφιο με το Κίνημα Αλλαγής και διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών Γιάννη Διονυσόπουλο.
Τον Γ. Διονυσόπουλο προλόγισε  ο  πρώην Γραμματέας και  Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας  Σκανδαλίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι γνωρίζει τον Γιάννη από τα μαθητικά του χρόνια και τον συνδέει τόσο πολιτική, όσο και προσωπική φιλία με την οικογένεια των Διονυσοπουλαίων.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και εξήρε την  επιστημονική του καταξίωση ως διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών, την τεχνοκρατική του κατάρτιση ως στέλεχος της Ε.Υ. Αρχής Πιστοποίησης του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, καθώς και τη σταθερή και συνεπή πορεία του ως ενεργού στελέχους της παράταξης,  σε διάφορους Τομείς Πολιτικής, όπως του Τομέα Οργανωτικού και του Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής!
Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Διονυσόπουλος, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους Μεσσήνιους έκανε μνεία σε όλους τους μεγάλους Μεσσήνιους πολιτικούς από τους Γιάννηδες τον Χαραλαμπόπουλο και Αλευρά, τον αγωνιστή τη Δημοκρατίας Φοίβο Κούτσικα, τον Θ. Φιλιπόπουλο, τον Στ. Μπένο, τον Π. Κατσιλιέρη, τον Γ. Γιαννακόπουλο, ως τους τελευταίους τη Ν. Γιαννακόπουλου και τον παρευρισκόμενο στην συγκέντρωση,  πρώην υπουργό Δ. Κουσελά. Ευκαιρίας δοθείσης ανέφερε για την μη εκπροσώπηση τα τελευταία χρόνια της παράταξης   στο ελληνικό Κοινοβούλιο και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν ώστε αυτό να μην επαναληφθεί.
Στη συνέχεια, ο κ. Διονυσόπουλος τόνισε την κρίσιμη σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου.