Με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό καμπ της Ρεάλ στην Καλαμάτα

Με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό καμπ της Ρεάλ στην Καλαμάτα

ΒΑΣΩ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ… 
Με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο 21-24 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία καμπ ποδοσφαίρου με την προπονητική μεθοδολογία της Ρεάλ Μαδρίτης που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών και υλοποιείται στο πλαίσιο διεθνούς προγράμματος. Συντονιστής προπονητής για την διοργάνωση της Καλαμάτας ήταν ο Τάκης Καλόμαλος, ενώ οι προπονήσεις γίνονται από τους υπεύθυνους προπονητές του προγράμματος της ισπανικής ομάδας.
Ως τέλεια εμπειρία που όμως …κράτησε λίγο περιγράφει την συμμετοχή της στο καμπ η 16χρονη Βάσω Σπηλιοπούλου του Εθνικού Καλαμάτας, που διακρίθηκε στο περασμένο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.
«Ήταν εντελώς διαφορετικά από την ομάδα και είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά που δεν ήξερα. Είχε ασκήσεις ομαδικές για όλους του παίχτες. Οι προπονητές δεν ήθελαν να παίζει ο καθένας μόνος του ήθελε να παίζουμε ομαδικά. Μόνο πάσες και σχεδόν καθόλου ντρίμπλες0. Και όταν χανόταν η μπάλα, έπρεπε να τη διεκδικήσει πίσω αυτός που την έχασε.
Βασικό ήταν ακόμη να παίζουμε συνέχεια μέσα-έξω στο γήπεδο, δηλαδή 2-3 πάσες μέσα και μετά στα άκρα. Εγώ από όλο αυτό έμαθα να μην περιμένω την μπάλα, αλλά να γυρίζω και να ξεκινώ από πίσω.
Από πολύ μικρή ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο και τώρα με όλα αυτά στο καμπ της Ρεάλ θέλω ακόμα περισσότερο. Να βελτιώνομαι συνέχεια και να φτάσω σε όσο πιο υψηλό επίπεδο γίνεται.
Φυσικά προτεραιότητα είναι το σχολείο και ξέρω ότι όταν πηγαίνω καλά σε αυτό θα πηγαίνω καλύτερα και στο ποδόσφαιρο, αλλά και το ανάποδο», ανέφερε σε δηλώσεις της στο «Θ» η πολλά υποσχόμενη Βάσω Σπηλιοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καμπ της Ρεάλ έλαβαν μέρος δύο ακόμη νεαρές παίκτριες, η Μαρία Παναγιωτακοπούλου και η Μαρίσα Κοζάκη, που ανήκουν κι αυτές στον Εθνικό Καλαμάτας.