Προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή ο Βασίλης Τσιγαρίδης

Προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή ο Βασίλης Τσιγαρίδης

Γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου ο Παν. Πούπουζας
Η ημέρα των Μεσσηνίων ήταν χθες για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς κυριάρχησαν σε πολλές θέσεις ανά την περιφέρεια.
Αρχικά, με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων ο Μεσσήνιος αστυνομικός διευθυντής που υπηρετεί ως διευθυντής στην Αρκαδία, Χρήστος Καμπύλης, προήχθη σε ταξίαρχο και θα συνεχίσει να υπηρετεί από την ίδια θέση.
Ακολούθως, με τις τοποθετήσεις των ταξιαρχών, ήρθε και η είδηση για τον ταξίαρχο, μέχρι χθες αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, Παναγιώτη Πούπουζα, που πλέον αναλαμβάνει νέα καθήκοντα και ορίσθηκε, όπως αναμενόταν, γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου.
Επίσης προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή ο Μεσσήνιος Βασίλης Τσιγαρίδης, που υπηρετεί ως αστυνομικός υποδιευθυντής στη Λακωνία.
Μέχρι αργά το βράδυ αναμένονταν οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών, και σε αναμονή βρίσκονταν τέσσερις Μεσσήνιοι με αυτό το βαθμό. Ο νυν αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος, οι αστυνομικοί υποδιευθυντές Παναγιώτης Μάνδαλος και Παναγιώτης Νάκης και ο νεοπροαχθείς Βασίλης Τσιγαρίδης.
Β.Β.