Προπονητική ημερίδα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας διοργάνωσε ο ΣΔΥΜ

Προπονητική ημερίδα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας διοργάνωσε ο ΣΔΥΜ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2019 η προπονητική ημερίδα τρεξίματος την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, σε μία ιδέα του μέλους του Συλλόγου μας Ηλία Νικολόπουλου, που έγινε πράξη με τη συμμετοχή 40 αθλητών.
Ήταν μία προπόνηση 10 χιλιομέτρων εντός του Σταδίου, όπου οι αθλητές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ δυναμικότητας, δοκίμασαν κάτω από αρκετή ζέστη και υγρασία τις δυνάμεις τους, σε ένα τεστ της φυσικής τους κατάστασης, σημειώνοντας μάλιστα αρκετοί νέα ατομικά ρεκόρ, που καταμετρήθηκαν με επίσημη ατομική χρονομέτρηση ανά γύρο για τον καθένα.
Στο πρώτο γκρουπ είχαμε αρκετά έντονο ανταγωνισμό με οκτώ αθλητές να κατεβαίνουν το χρόνο των 40 λεπτών, ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι: 1ος ο Καρακώστας Κωνσταντίνος με χρόνο 00:35:02, 2ος με ελάχιστα δευτερόλεπτα πίσω ο Ηλίας Νικολόπουλος με χρόνο 00:35:16 και 3ος ο Εμιλιάνο Κάνο με χρόνο 00:36:50.
Στο δεύτερο γκρουπ είχαμε επίσης έντονο ανταγωνισμό με εννέα αθλητές να κατεβαίνουν το χρόνο των 45 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων και τριών γυναικών. Οι τρεις πρώτοι με ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένας απ’ τον άλλον ήταν: 1ος ο Φιλανδριανός Κωνσταντίνος (00:43:16), 2ος ο Μπαρτζελιώτης Διονύσιος (00:43:26) και 3ος ο Πανταζής Παναγιώτης (00:43:46″. Οι τρεις πρώτες γυναίκες ήταν: στη 1η και τη 2η θέση τερμάτισαν μαζί οι Εξερτζόγλου Ελένη με την Πουλοπούλου Γεωργία σε χρόνο (00:44:21) και λίγο πιο πίσω στη 3η θέση η Αλέξη Έφη σε χρόνο (00:44:31).
Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από αυτή τη συνάντηση και με χαμόγελο άφησαν υποσχέσεις αυτή η προπονητική ημερίδα τρεξίματος να επαναληφθεί και στο μέλλον.