Οι απολυμένοι συμβασιούχοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με τη συμπαράσταση του ταξικού τους Σωματείου. Έτσι και χθες βρίσκονταν στο πόστο τους (έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΚ με βάρδιες, που καλύπτουν όλο το ωράριο εργασίας), συνεχίζοντας την ενημέρωση των πολιτών και συγκεντρώνοντας υπογραφές συμπαράστασης του δίκαιου αγώνα τους.
Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 υπογραφές συμπαράστασης από τους πολίτες. Χθες δε τους παραδόθηκε και η ομόφωνη συμπαράσταση του ΕΚ της Καλαμάτας. Η συμπαράσταση αυτή ήρθε να προστεθεί στη συμπαράσταση των 24 Σωματείων Εργαζομένων στους ΟΤΑ, της Ομοσπονδίας ΠΟΕΔΕΥΑ, του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν Μεσσηνίας, του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας, του Συνδικάτου Επισιτισμού Ν. Μεσσηνίας, του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου, του Συλλόγου Συνταξιούχων Ν. Μεσσηνίας και έπεται συνέχεια, σύμφωνα με τα τηλεφωνήματα που δέχονται.
Η συμπαράσταση μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, μέχρι την τελική δικαίωση. Δηλαδή, θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μόνο όταν επανέλθουμε όλοι στη δουλειά μας.
Από εδώ και πέρα, όπως έχουμε δηλώσει, θα μας βρίσκουν σε κάθε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ και σε κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Σωματείο ΔΕΥΑ Μεσσηνίας: «Θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μόνο όταν επανέλθουμε όλοι στη δουλειά μας»










