«Αποκαλυπτήρια» της Καλαμάτας σήμερα στο γήπεδο ΜΓΣ με Διαβολίτσι

«Αποκαλυπτήρια» της Καλαμάτας σήμερα στο γήπεδο ΜΓΣ με Διαβολίτσι

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σαιζόν. Οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχθούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 6 μ.μ. τον ΑΟ Διαβολιτσίου. Το απογευματινό τεστ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον προπονητή Βασίλη Βούζα και σε συνέχεια των συναντήσεων με την Σπάρτη και την Θύελλα Πατρών (η τοπική μας ομάδα είχε δώσει δύο ακόμα παιχνίδια στο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο με τον Ολυμπιακό Βόλου και τους νέους του ΓΠΣ Βόλου), ενώ θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να πάρουν μια πρώτη γεύση της νέας Καλαμάτας και του ρόστερ.
Εξαιτίας των προβλημάτων στατικότητας που εντόπισε η ομάδα τεχνικών της Καλαμάτας στις κερκίδες του γηπέδου του Μεσσηνιακού η είσοδος των φιλάθλων θα επιτρέπεται μόνο στην δυτική κερκίδα (πέταλο) και με γενική είσοδο στα 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (αυτοί που έχουν κάνει προεγγραφή) θα εισέρχονται με λίστα ενώ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος εντός του γηπέδου.
 
Ανακοίνωση εμπορικής εκμετάλλευσης του ονόματος Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» 
Ο Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» ανακοινώνει ότι: οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια που έχει απώτερο σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος της ομάδας μας και έχει να κάνει με διαγωνισμούς, λαχειοφόρους κληρώσεις, πωλήσεις φανέλας ή οποιουδήποτε προϊόντος που φέρει το επίσημο σήμα μας είναι ενάντια στην εμπορική μας πολιτική και απαγορεύεται χωρίς την επίσημη έγκρισή μας. Κάθε τέτοια ενέργεια που προέρχεται από ιδιωτική πρωτοβουλία είναι επιλήψιμη, μας βρίσκει αντίθετους και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Ζητάμε την συμπαράσταση και την υπομονή των φιλάθλων μας καθώς σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση για τα σημεία πώλησης που θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της Μαύρης Θύελλας έτσι ώστε η στήριξή σας στην ομάδα να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.
 
Χρυσή συνεργασία με Volterra A.E. 
Οι υπεύθυνοι της Μαύρης Θύελλας έκαναν γνωστό χθες ότι: “Η Volterra Α.Ε. και η Π.Σ. Καλαμάτα ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας”. Μία εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Καλαμάτα, γνωστής και ως «Μαύρη Θύελλα», θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Volterra, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βασικού χορηγού της. Η υποστήριξη στον «Π.Σ. Η Καλαμάτα» έρχεται ως εκπλήρωση της εταιρικής φιλοσοφίας της
Volterra, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τον Ελληνικό αθλητισμό.
Πόσο μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε μία ομάδα που έχει θέσει ως απώτερο σκοπό της, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά των 50 ετών και άνω που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ’ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό, αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, τη Super League.
Από την πλευρά του, ο Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ», με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται την Volterra Α.Ε. ως κύριο χορηγό του,  μια εταιρεία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ελλαδικό χώρο με την δραστηριότητά της στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας. Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την Volterra A.E. έχουν κοινή συνισταμένη στην φιλοσοφία που ακολουθούν με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στους τομείς που δραστηριοποιούνται.
Προφίλ της Volterra Α.Ε. (Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία Ενέργειας) :
Η Volterra είναι αποτέλεσμα του οράματος και του πάθους ενός καταξιωμένου και έμπειρου παρόχου στον κλάδο της ενέργειας, δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).
Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο Διασυνοριακό Εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.).
Τέλος στο τομέα της Προμήθειας, η εταιρία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Το 2018, με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, η εταιρεία εντάσσει στις δραστηριότητές της και την προμήθεια φυσικού αερίου, καλύπτοντας τις ανάγκες υφιστάμενων αλλά
και μελλοντικών πελατών σε φυσικό αέριο.
Μέτοχος της εταιρείας είναι ο Διεθνής Κατασκευαστικός Όμιλος AVAX. Η
AVAX κατέχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Επίσης, στο πλαίσιο ανάπτυξής της, η Volterra ανοίγει νέο κατάστημα στην Καλαμάτα με στόχο την καλύτερη
εξυπηρέτηση των πελατών της ευρύτερης περιοχής και την συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Τρίτο τεστ με Καλαμάτα
 
Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ΑΟ Διαβολιτσίου, μπορεί να μην «κοντραριστεί» με τον Π.Σ. Η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (όπως όλα δείχνουν η Μαύρη Θύελλα  θα συμμετάσχει στη νέα Football League), ή στο Super Cup Μεσσηνίας (είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε από την ΕΠΣΜ), αλλά θα τον αντιμετωπίσει ε φιλικό τεστ.
Το «ραντεβού» των δύο ομάδων έχει δοθεί για σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος».
Για τους «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου είναι η 3η φιλική συνάντηση προετοιμασίας (έπειτα από εκείνες κόντρα σε Πανθουριακό και Πανηλειακό) και ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας με τους συνεργάτες του Δανιήλ Σταυρόπουλο, Ευτύχη Τασιόπουλο θα μπορέσουν να κάνουν πολλές δοκιμές.
 
   
ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Δίκαιο και αυστηρά γεωγραφικό καταμερισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής ζητά από την ΕΠΟ
 
Εν όψει του καταρτισμού των Ομίλων της Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ, η διοίκηση του νεοφώτιστου ΑΟ Διαβολιτσίου, με χθεσινή ανακοίνωσή της, τονίζει τα παρακάτω:
«Η Γ’ εθνική της σεζόν 2019-2020 θα διεξαχθεί και πάλι σε οκτώ ομίλους, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στους «ποδοσφαιρικούς κύκλους».
Όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο αυτό πρωτάθλημα, παρ’ ότι βρισκόμαστε στο τέλος Αυγούστου, δυστυχώς δεν γνωρίζουν ακόμη ποιοί θα είναι οι αντίπαλοί τους.
Οι ομάδες αυτές ανάμεσά τους και η ομάδα μας, ο Α Ο Διαβολιτσίου, μοναδικός ίσως εκπρόσωπος του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου σε αυτή την κατηγορία αφού όπως όλα δείχνουν ο Π Σ «Η Καλαμάτα» θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Football League , έχουν προγραμματίσει και προϋπολογίσει την χρονιά με βάση τον καταρτισμό των ομίλων με ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!
Η Πελοπόννησος, ως γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, θεωρούμε πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ομίλους του νέου πρωταθλήματος.
Το σωματείο μας, που βρίσκεται άλλωστε στο νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τις επιφυλάξεις του ως προς τον ορισμό των ομίλων.
Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι πρωτίστως ερασιτεχνικά και δεν μπορούν να αντέξουν επιπλέον επιβάρυνση σε μετακινήσεις, διανυκτερεύσεις και διατροφή αποστολών .
Φροντίστε κύριοι να μην πνιγούν τα όνειρά μας στα «βαθιά νερά του Αιγαίου».
Επίσης, η Αττική και η Στερεά Ελλάδα αποτελούν ανεξάρτητα γεωγραφικά διαμερίσματα από την Πελοπόννησο!
Η διοίκηση του ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ αναμένει την Δευτέρα 2/9 τις αποφάσεις της διοργανώτριας Αρχής, της ΕΠΟ, προκειμένου να τοποθετηθεί, εάν υπάρξουν αδικίες και διαστρεβλώσεις στον «εθνικό ποδοσφαιρικό χάρτη» της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.
Θα είναι βαθιά τα νερά του Αιγαίου για όλους μας…».