Καλαμάτα – ΑΟ Διαβολιτσίου: Χρήσιμο φιλικό προετοιμασίας παρά τη δυστοκία

Καλαμάτα – ΑΟ Διαβολιτσίου: Χρήσιμο φιλικό προετοιμασίας παρά τη δυστοκία

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το χθεσινό φιλικό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ανάμεσα στις δύο τοπικές μας ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στα εθνικά πρωταθλήματα. Η Καλαμάτα, που περιμένει αύριο την επίσημη επιβεβαίωση από την ΕΠΟ για να καλύψει μια από τις δύο κενές θέσεις στο πρωτάθλημα της Football League, και το Διαβολίτσι που ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι στην Γ’ Εθνική, αγωνίστηκαν μπροστά από περίπου 150 φιλάθλους και μπορεί να πρόσφεραν τη χαρά του γκολ, αλλά ένα δυνατό παιχνίδι. Οι «μελανόλευκοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν στο 9ο λεπτό, όταν ο Ράκιτς δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε ο Καζβιρόπουλος από τον Σταματελόπουλο, καθώς ο νεαρός Δημήτρης Καλογερόπουλος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Λίγο νωρίτερα, στο 5’, από σέντρα του Βουκμίροβιτς, ο Καζβιρόπουλος με κεφαλιά άγγιξε το κάθετο δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο η 11άδα της Καλαμάτας άλλαξε ριζικά, με την είσοδο των πιο νεαρών ποδοσφαιριστών και το Διαβολίτσι που ήταν εξαιρετικό στα αμυντικά του καθήκοντα, πλησίασε σε ένα γκολ. Στο 67’ από σέντρα του Μουλιάτου, ο Σταματελόπουλος στο 2ο δοκάρι πλάσαρε άουτ, χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για τον ΑΟΔ. Στις καθυστερήσεις ο νεαρός Ρουμελιώτης έχασε την κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα για την ομάδα της Καλαμάτας, κοντρολάροντας τη μπαλιά του Αλεξόπουλου από αριστερά, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας-Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Πάντος, Γαλούπης, Ιντζίδης, Μάκος, Τσουβαλτσίδης, Τζόκιτς, Ζαχαρόπουλος, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος, Στεργίδης, Ράκιτς (Κασωτάκης, Μάρκος, Τσιβελεκίδης, Χαρλέπας, Ρουμελιώτης, Γκελγκέρια, Τσαταλπασίδης, Σάμπσον, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος,, Γεωργόπουλος, Δήμος, Σαούτης, Ψυχογιάννης, Ακριστινέι).
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας-Δανιήλ Σταυρόπουλος, Ευτύχης Τασιόπουλος): Δημ. Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Μπαστακός, Τζανετέας, Μουλιάτος, Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουκαλάς, Ι. Καλογερόπουλος (Κωνσταντακόπουλος, Σουλαντίκας, Κρεμύδας, Κουλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γκότσης, Μπαλόπουλος, Οδεμισιώτης, Ρήγας, Αλεξόπουλος, Χόντζα).
Πήρε Κουιρικίδη και Γεωργόπουλο η Καλαμάτα
Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Καλαμάτας και τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, καθώς και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο 24χρονο επιθετικό Μιχάλη Κουιρικίδη, που προέρχεται από τον Ιωνικό και τον νεαρό, επίσης επιθετικό, από τον Παναρκαδικό, Μάριο Γεωργόπουλο. Επίσης, δοκιμάστηκε ο νεαρός Κολομβιακός Μάρκος.
Ρήγας και Χότζα για τον ΑΟΔ
Αντίστοιχα, με τον ΑΟ Διαβολιτσίου αγωνίστηκαν χθες οι Ρήγας και Χότζα, οι οποίοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας το τελευταίο 10ήμερο και αναμένεται να αποκτηθούν, εφ όσον υπάρξει συμφωνία με την διοίκηση.
Φιλικά
Σαν ένα εκπαιδευτικού χαρακτήρα παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία για διάφορα συμπεράσματα και δοκιμές είδαν το χθεσινό φιλικό οι δύο προπονητές, Βασίλης Βούζας και Κώστας Παλαμάρας. Η συνέχεια των τεστ περιλαμβάνει για τους «μελανόλευκους» την Κυριακή φιλικό με αντίπαλο την Εράνη και πιθανότατα μεσοβδόμαδα με μια ακόμη τοπική ομάδα.
Το Διαβολίτσι, θα παίξει την Τετάρτη στη Μεσσήνη με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, την Πέμπτη πιθανότατα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και την Κυριακή θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Παναρκαδικό-προσεχή αντίπαλο και στην Γ’ Εθνική.
Χ.Ε.