Καλαμάτα: Για το 3ποντο σήμερα στο Στάδιο Παραλίας με Ιωνικό

Καλαμάτα: Για το 3ποντο σήμερα στο Στάδιο Παραλίας με Ιωνικό

Μετά το «χ» στη Φιλιππούπολη με τη Νίκη Βόλου που διέκοψε τη νικηφόρα της πορεία, η ομάδα της Καλαμάτας θα κυνηγήσει την κατάκτηση των 3 βαθμών, υποδεχόμενη σήμερα τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας, όπου ήδη έχει «σπάσει το ρόδι» με τη νίκη επί του Ιάλυσου Ρόδου, και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ., ανοίγοντας την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League. Σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας προβλέπεται ότι θα δώσει και πάλι δυναμικό «παρών», αποτελώντας τον 12ο παίκτη της τοπικής μας ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά εφαρμόζεται το «ηλεκτρονικό εισιτήριο» και για τον λόγο αυτό και προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, παρακαλούνται οι φίλαθλοι από την ΠΑΕ να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, τα οποία σήμερα θα διατίθενται από τις 11 το πρωί στο γήπεδο.
 
Με 19 ποδοσφαιριστές η αποστολή, χωρίς τους διεθνείς και Τζόκιτς
Ο προπονητής της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του, τους διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, Κουιρουκίδη και Κωνσταντινόπουλο, ενώ στην ίδια αποστολή στην Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απουσιάζουν οι βοηθοί του Παναγιώτης Χριστοφιλέας και Σωτήρης Λυμπερόπουλος. Ανέτοιμος κρίθηκε και ο Τζόκιτς, που θα μπει στις προπονήσεις από την άλλη εβδομάδα.
Μετά τη χθεσινή προπόνησε ανακοινώθηκε η 19άδα για το ματς με τον Ιωνικό, από την οποία θα βγει την τελευταία αποστολή η 18άδα που θα δηλωθεί. Την αποτελούν οι: Πάντος, Στεφανάκος, Μάκος, Δήμος, Τσιβελεκίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος, Ιντζίδης, Τσαλταπασίδης, Γεωργόπουλος, Ράκιτς, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος και Οσμάνατζιτς.

FOOTBALL LEAGUE
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/10 (15:00)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Καλαμάτα –  Ιωνικός, ΕΡΤ3
Σάββατο 19/10 (16:00)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ, Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός
Κυριακή 20/10 (15:00)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΕΙΟ» ΡΟΔΟΥ, Ιαλυσος – Νίκη Βόλου, ΕΡΤ3
Κυριακή 20/10 (16:00)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, Ένωση Ασπροπύργου– Αιγάλεω
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», Καβάλα – Βέροια
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,  ΠΟ Τρίγλια – Τρίκαλα
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ», ΟΦ Ιεράπετρας – ΓΣ Διαγόρας.
  
Κουμπαράς και στο Στάδιο για τον μικρό Ραφαήλ με πρωτοβουλία της Football League 
Με σύνθημα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» η Football League πρότεινε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, αποφασίζοντας να να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.
Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.
«Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας», αναφέρει η σχετική πρόσκληση.
  
Εκδρομή για τους φιλάθλους στη Ρόδο διοργανώνει η ΠΑΕ 
Η ΠΑΕ Καλαμάτα διοργανώνει εκδρομή στην όμορφη Ρόδο, για τον αγώνα με το Διαγόρα στις 27 Οκτωβρίου 2019.  Οι φίλαθλοι θα συνταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας μας, για να μπορέσουν να δουν και να υποστηρίξουν τη «Μαύρη Θύελλα» στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου!
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με πτήση τσάρτερ από Καλαμάτα με απευθείας προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα. Η επιστροφή θα γίνει με αναχώρηση από το «νησί των Ιπποτών» την Κυριακή στις 8 το βράδυ και πάλι με απευθείας πτήση για την Καλαμάτα.
Οι φίλαθλοι θα διαμείνουν στο «Amphitryon Hotel» (4 αστέρων), στο κέντρο της πόλης.
Η τιμή της εκδρομής είναι 400 Ευρώ και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται:
-Το αεροπορικό εισιτήριο Καλαμάτα-Ρόδος-Καλαμάτα
-Οι μεταφορές από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου
-Η διαμονή στο ξενοδοχείο (με πρωινό)
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν την Καλαμάτα στη Ρόδο, να κλείσουν άμεσα τις θέσεις τους!
Πληροφορίες στην έδρα της ΠΑΕ Καλαμάτα:
Φραντζή 14
Τηλ.: 27211 81356
Email: secretary@fckalamata.gr 
 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Την Τετάρτη 30/10, 3 μ.μ. ο αγώνας Καλαμάτα-Λάρισα
 
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.
Η διοργάνωση έχει έντονο μεσσηνιακό ενδιαφέρον, καθώς την Τετάρτη 30/10 και ώρα 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τη Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που έχει ήδη φορτισμένο κλίμα, λόγω της ανταλλαγής δηλώσεων ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων Παπαδημητρίου και Κούγια και φυσικά εξαιτίας της δεδομένης σημασίας του με διακύβευμα την πρόκριση.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου για την 5η φάση του Κυπέλλου έχει ως εξής:
Τρίτη 29.10.2019
1. Φιλιππούπολης 15:00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
2. Δημοτικό Σερρών 17:15 ΠΑΝΣΕΡΡΑÏΚΟΣ Μ.Γ.Σ. – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ
3. Ε.Σ.Ι. « ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» 19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 – ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ. 2019.
Τετάρτη 30.10.2019
4. Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού 15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Σ. 1937 – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
5. Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας 15:00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ. 2019 – ΛΑΡΙΣΑ Α.Ε.
6. Δημοτικό Στάδιο Καβάλας 17:15 ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. 1965 – ΟΦΗ 1925
7. Παναχαϊκής (Αγυιά) 19:30 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 1891. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.
Πέμπτη 31.10.2019
8. Δημοτικό Περιβολίων 15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α.Γ.Σ.
9. Ιαλυσού «Οικονομίδειο» 17:15 ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
10. Θα ορισθεί μετά τον αγώνα της 23.10.2019 (Ο Νικητής του αγώνα ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Π.Σ./ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 23/10/19) – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
11. Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων 19:30 ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88