“Ανώμαλη προσγείωση” και ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου για την Καλαμάτα!

“Ανώμαλη προσγείωση” και ήττα 1-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου για την Καλαμάτα!

Έπεσε από την κορυφή της football league

Στις “δάφνες” του θριάμβου επί της Λάρισας την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο , έμεινε η ομάδα της Καλαματάς, καθώς σήμερα το απόγευμα στο στάδιο της παραλίας, παρουσίασε κακό πρόσωπο και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παρόλο το κακό της πρόσωπο η Μαύρη Θύελλα ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί “κόντρα” στη ροή του αγώνα, με δυνατό σούτ του Αλεξόπουλου μέσα από την περιοχή στο 33ο λεπτό. Ωστόσο η απάντηση από τον πολύ καλό Ολυμπιακό Βόλου ήταν άμεση καθώς ισοφάρισε στο 40 λεπτό με τον Ντούνη ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Βούζα είχαν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Κομβικό σημείο στην αναμέτρηση ήταν το 5ο λεπτο μεταξύ 65ου και 70ου λεπτού όπου ο Κωνσταντινόπουλος αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες και η Μαύρη Θύελλα συνέχισε με 10 ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Βόλου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή στο 79ο λεπτό όταν ο Κουτσιανικούλης βρήκε με μακρινή μεταβίβαση τον Τσίτσα και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να “γκρεμιστεί” από την κορυφή της football league.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ιντζίδης, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Κουιρουκίδης(Ράκιτς), Αλεξόπουλος, Μπάμπης(Τζόκιτς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Βοσνακίδης, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης(Ρόκας), Πόζογλου(Τσίτσας), Σκοπελίτης(Κόλα), Τσιάρας, Φάζος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στασινός Μουτσούλας