Καλαμάτα-Ολυμπιακός Βόλου στις 3 μ.μ. στο Στάδιο, με στόχο 3ποντο κορυφής

Καλαμάτα-Ολυμπιακός Βόλου στις 3 μ.μ. στο Στάδιο, με στόχο 3ποντο κορυφής

Την τέταρτη φετινή της νίκη για το πρωτάθλημα της Football League, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της κατηγορίας ψάχνει σήμερα η Καλαμάτα, υποδεχόμενη στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η τοπική μας ομάδα προέρχεται από την επική νίκη επί της Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδος και θα πρέπει να την «εξαργυρώσει» σήμερα, «σβήνοντας» την όποια κούραση και ενδεχομένως αλαζονεία και εκμεταλλευόμενη την ψυχολογική ώθηση και τη δίψα για ανάλογες διακρίσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα σαφώς στις δυνατότητες των «μελανόλευκων» και παίζοντας με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα είναι έτοιμοι να χαρίσουν νέες χαρές στον φίλαθλο κόσμο που αναμένεται να δώσει και σήμερα βροντερό «παρών» στο Στάδιο.
Στην 18άδα της αποστολής ο προπονητής της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, έχει συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές: Στεφανάκος, Πάντος, Ιντζιδης, Τσαταλπασίδης, Τσιβελεκίδης, Δήμος, Κωσταντινόπουλος, Τζόκιτς, Βουκμίροβιτς, Οσμάναγκιτς, Ράκιτς, Κουϊρουκίδης, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος, Στεργίδης, Γκελκέρια, Μπάμπης.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Νίκη Βόλου–Ιωνικός 1-2 χθες
Σήμερα, 3 μ.μ.
Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια 2019 – Αιγάλεω, ΕΡΤ3
Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, Ένωση Ασπροπύργου – ΑΟ Τρίκαλα
Οικονομίδειο Ιαλυσού Ρόδου, Ιάλυσος ΓΑΣ – Διαγόρας Γ.Σ
Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη», Καβάλα ΑΟ – Θεσπρωτός 2019
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ΠΣ Καλαμάτα – ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, ΠΟ Τρίγλιας – ΟΦ Ιεράπετρας 1970