Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται την ΑΕ Ερμιονίδας

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου υποδέχεται την ΑΕ Ερμιονίδας

Την ΑΕ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου «Καπετάν Βασίλης» ο ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου  (προέρχονται από σημαντικό διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως), θα επιδιώξουν να πετύχουν την τέταρτη νίκη τους, ώστε ν’ απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο  από την επικίνδυνη ζώνη και να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του μαραθωνίου της Γ΄ Εθνικής.
Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας και οι συνεργάτες του Νίκος Κακαλέτρης, Δανιήλ Σταυρόπουλος, αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Λιόλιο (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του). Ο ΑΟ Διαβολιτσίου και σ’ αυτό τον εντός έδρας αγώνα περιμένει θερμή στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής.
Διαιτητής έχει οριστεί ο Ευάγγελος Σαφαρίκας από την ΕΠΣ Αχαΐας, βοηθοί θα είναι οι Μιχαήλ Κακαφώνης από την ίδια Ένωση, Ιωάννης Τσιλίκας από την ΕΠΣ Χανίων, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Διονύσιος Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας.