Τάκης Βασιλόπουλος: Το Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» έχει παραδοθεί προς χρήση

Τάκης Βασιλόπουλος: Το Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» έχει παραδοθεί προς χρήση

Στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» τον προηγούμενο ενάμιση μήνα, πραγματοποιήθηκαν έργα που αφορούσαν κυρίως την αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα (βεβαίως έγιναν παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους χώρους του εν λόγω γηπέδου).
Βέβαια, τα έργα καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν και δεν έλειψαν τα παράπονα από τις πολυάριθμες ομάδες που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» τόσο για τις προπονήσεις του, όσο και για τους αγώνες τους.
Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Παναγιώτη (Τάκη) Βασιλόπουλο, μας δήλωσε για τα έργα που έγιναν στο παραπάνω γήπεδο τα εξής: «Το Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» έχει παραδοθεί προς χρήση στις ομάδες. Ήδη αρκετές ομάδες κάνουν εκεί τις προπονήσεις τους. Είναι πλέον ένα σύγχρονο γήπεδο. Όσο για τα παράπονα που εξέφραζαν οι τοπικές ομάδες για την καθυστέρηση παράδοσης του γηπέδου, έχω να τους επισημάνω ότι για να γίνει σωστά ένα έργο απαιτείται κάποιος χρόνος.
Τώρα γιατί δεν ορίστηκαν αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης» ο λόγος είναι ότι το γήπεδο παραδόθηκε την Τετάρτη και έτσι δεν πρόλαβε η ΕΠΣΜ  να ορίσει τους αγώνες».