Φινάλε σήμερα για το Ancient Messene Open με τους τελικούς ανδρών

Φινάλε σήμερα για το Ancient Messene Open με τους τελικούς ανδρών

Μια σπουδαία διοργάνωση, το Ancient Messene Open, ρίχνει σήμερα την αυλαία της στο Buca Beach στην παραλία της Ανάληψης. Παρά τον άστατο καιρό, το καθιερωμένο πια εδώ και 4 χρόνια διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο χάρισε μοναδικές στιγμές στους δεκάδες συμμετέχοντες από διάφορες χώρες, προωθώντας το άθλημα στην Ελλάδα, δίνοντας μαθήματα δύναμης ψυχής και ισότητας και προβάλλοντας την περιοχή μας διεθνώς και ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για την ειδική, αλλά και ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία, των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η δράση θα ξεκινήσει σήμερα στις 9.30 το πρωί, με δύο μεγάλους αγώνες, τους τελικούς στο μονό (ανάμεσα στον Ολλανδό C. Anker, ο οποίος απέκλεισε τον δικό μας Γιώργο Λαζαρίδη και τον Ισπανό F. Tur) και στο διπλό ανδρών.
Η πρωταθλήτρια στις γυναίκες βγήκε χθες και είναι η Βουλγάρα Z. Chavdarova, η οποία επικράτησε στον τελικό με 2-6 6-7(4) της Τουρκάλας
E. Bulgurcu. Επίσης, στο διπλό η Ελβετίδα G. Buehler  και η Ολλανδή W. Schutte πήραν το χρυσό στο διπλό, επικρατώντας στον τελικό των E. Bulgurcu (TUR) / N. Sen (TUR) με 6-2 6-0.
Στον τελικό της 2ης ευκαιρίας είχαμε χθες τη νίκη της N. Sen από την Τουρκία με επί της D. Nikiforova (LAT) με 6-2 6-1.