Θερμάστρες, εξαερισμός και όλα τα κομφόρ για 2 δενδρύλλια

Θερμάστρες, εξαερισμός και όλα τα κομφόρ για 2 δενδρύλλια

Δύο δενδρύλλια σε γλάστρες για την φροντίδα των οποίων είχε στήσει ολόκληρο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού, καλλιεργούσε ένας 31χρονος σε αποθήκη σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας.
Ο 31χρονος εντοπίσθηκε στα πλαίσια επιχείρησης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη Μεσσηνία, συνολικά συνελήφθησαν 25 άτομα.
 
Συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων σε όλη την περιφέρεια, έγιναν έλεγχοι σε 833 άτομα, εκ των οποίων 638 ήταν Έλληνες και 195 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 651 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 102 άτομα, από τα οποία 53 ήταν Έλληνες και 49 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 74 άτομα. Ακόμα, βεβαιώθηκαν συνολικά 209 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 25 άτομα και αναλυτικά:

  • Οχτώ Έλληνες σε όλη τη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
  • Ένας Έλληνας στην Καλαμάτα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
  • Δεκατέσσερις αλλοδαποί σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 
Ναρκωτικά
Επίσης, στα πλαίσια της αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά. Αρχικά, από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ένας 57χρονος διότι κατείχε ένα τσιγαριλίκι.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, έκαναν έρευνα σε αποθήκη που ανήκε σε 31χρονο. Εκεί βρήκαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου ο 31χρονος καλλιεργούσε σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών, με εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας (μηχανισμό θέρμανσης και αέρα, λαμπτήρα, ανεμιστήρα κ.ά.).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη