Μεγάλη ισοπαλία με «ψυχή» στη Βάρδα πήρε το Διαβολίτσι

Μεγάλη ισοπαλία με «ψυχή» στη Βάρδα πήρε το Διαβολίτσι

Η 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις στη Βάρδα, όπου ο ΑΟ Διαβολιτσίου απέσπασε ισοπαλία 2-2. Όλα συνέβησαν στο β’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ στο 57’ με κεφαλιά του Βας. Στο 67’ ο Γραμματικόπουλος από κοντά έπειτα από σουτ του Σεντεμέντε και απόκρουση του τερματοφύλακα Λαδά, ισοφάρισε σε 1-1. Ο σκόρερ του ΑΟΔ αποβλήθηκε όμως με 2η κίτρινη στο 70’, με την απόφαση του διαιτητή Παπαγεωργόπουλου (Αργολίδας) να είναι μια από τις πολλές αποφάσεις του που ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες της μεσσηνιακής ομάδας.
Ωστόσο, παρ’ ότι το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε προβάδισμα 1-2 στο 77’ με τον Τζαλάκου (με πλασέ, μετά από πάσα του Βιγιαφάνε).  
Δυστυχώς ο ΑΟΔ δεν χάρηκε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς στις καθυστερήσεις ο Σαμπανέι ισοφάρισε σε 2-2, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους και μετριάζοντας την επιτυχία και το βαθμολογικό κέρδος για τους Μεσσήνιους.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς, Λιόσης, Ρουγκάλας, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος (53′ Γούρμος), Αγουρίδης (80’Χριστόπουλος), Ντόμας, Βας, Σαμπανέι, Μακρής (72′ Κάρδαρης).
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Τζανετέας (60′ Αθανασόπουλος), Γεωργιόπουλος (83′ Καλογερόπουλος), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνιε (96′ Φωτόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (70′ Τζαλάκου).
 
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Διαβολιτσίου 2-2
Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναργειακός 3-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Θύελλα Πατρών 2-1
Ολυμπιακός Ζαχάρως-Πανγυθεατικός 2-0
Ναύπλιο 2017-Πανηλειακός 2-1
Ζάκυνθος-ΑΕ Ερμιονίδας 0-0
ΠΣ Σπάρτη-ΑΟ Τσιλιβή 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1    Αστέρας Βλαχιώτη 28  7-13
2    Ναύπλιο 2017 28  10-12
3    ΠΣ Σπάρτη   25  7-10
4    ΑΕ Ερμιονίδας 21  17-6
5    Ζάκυνθος 21  13-1
6    Διαγόρας Βραχνέικων   20  15-1
7    ΑΟ Τσιλιβή   19  21-3
8    ΑΟ Διαβολιτσίου   18  14-1
9    ΠΑΟ Βάρδας  17  17-3
10  Θύελλα Πατρών    16  23-6
11  Πανηλειακός  13  15-7
12  Πανγυθεατικός     10  19-11
13  Παναργειακός 9    13-8
14  Ολυμπιακός Ζαχάρως   8    21-12
 
Η επόμενη αγωνιστική 5/1, 3 μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας – ΠΣ Σπάρτη
Τσιλιβή – Διαγόρας Βραχνεΐκων
ΑΟ Διαβολιτσίου- Αστέρας Βλαχιώτη
Παναργειακός – Ολυμπιακός Ζαχάρως
Θύελλα Πατρών – Ναύπλιο 2017
Πανγυθεατικός- ΑΕ Ερμιονίδας
Πανηλειακός -Ζάκυνθος
 
 
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Ο διαιτητής «καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα»
 
«Με τη συμπλήρωση 13 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΑΟ Διαβολιτσίου δεν ασχολήθηκε με τη διαιτητική παρουσία, αναγνωρίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε αναμέτρηση.
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία.
Ωστόσο μετά τον αγώνα σήμερα με τον ΠΑΟ Βάρδας είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε και να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας.
Σήμερα στη Βάρδα κάποιος σφύριζε «κλέφτικα» και τα αίματα στάζουν ακόμα (μάλλον είχε τελειώσει το βαμβάκι).
Ο διαιτητής του αγώνα κος Παπαγεωργόπουλος σε όλο το 2ο ημίχρονο και ιδιαίτερα από την στιγμή που η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1, με αδιανόητες και ακατανόητες αποφάσεις κατάφερε να εκνευρίσει τους αθλητές μας ανακαλύπτοντας παραβάσεις που δεν υπήρχαν. Μετρήσαμε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας περισσότερα από 20 σφυρίγματά του, που υπέδειξαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή μας,πολλά εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα. Απέβαλε, δε, με εντελώς άδικη και αδικαιολόγητη 2η κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Γραμματικόπουλο και μας υποχρέωσε να αγωνιστούμε με 10 παίκτες στο 2ο μισό του Β ημιχρόνου. Κράτησε, τέλος, 9 λεπτά καθυστέρηση «έως ότου έρθει η ισοφάριση…σε 2-2»
Θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την νίκη και από τους αθλητές μας την ικανοποίηση μιας μεγάλης ανατροπής.
Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές.
Σημειώνουμε, ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου.
Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό.
Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Ομάδας του ΠΑΟ Βάρδας για την πολύ καλή φιλοξενία προς την αποστολή μας και υποσχόμαστε, ότι θα την ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Διαβολίτσι.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ Διαβολιτσίου».