Μια ασυνήθιστη χριστουγεννιάτικη μέρα από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Μια ασυνήθιστη χριστουγεννιάτικη μέρα από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και όπως και κάθε χρόνο το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας τα υποδέχεται και τα γιορτάζει με το πιο λαμπερό και γιορταστικό του πρόσωπο!
Αρχικά το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού, θα παρουσιάσει δύο μουσικά παραμύθια που συνέθεσε ο Στάθης Γυφτάκης για τις Ορχήστρες και Χορωδίες του Ωδείου, με στίχους Λίλλυς Τριαντάρη, σκηνοθετική επιμέλεια Παναγιώτη Αδάμ και φωτισμούς Παναγιώτη Λαμπή.
Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου θα συμπράξουν με την Παιδική αλλά και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου δημιουργώντας μιαν… «Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα». Την αφήγηση έχουν αναλάβει η Σταυρούλα Δαμήλου και η Λίλλυ Τριαντάρη, ενώ στο ρόλο του παιδιού εμφανίζεται ο Νικόλας Κατερινόπουλος.
Την Ορχήστρα και τις χορωδίες διευθύνει ο Ιβάν Μάτζαρης.
Είσοδος ελεύθερη.
Επίσης, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, πάλι στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού, θα πραγματοποιηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με φιλανθρωπικό σκοπό. Μουσική για τα Χριστούγεννα, αλλά και γνωστά έργα του ρεπερτορίου, κωμικές σκηνές με το… γνωστό πια πιανιστικό trio, κάλαντα από την Αναγέννηση και εμφάνιση έκπληξη από τις Χορωδίες του Ωδείου.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η δε προπώληση έχει ξεκινήσει στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15.00 έως 21.00.