Το δάγκωμα του ΟΦΙ έστειλε την Καλαμάτα στον πάτο της Football League

Το δάγκωμα του ΟΦΙ έστειλε την Καλαμάτα στον πάτο της Football League

Η απογευματινή αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με αέρα και βροχή που «βάρυνε» τον αγωνιστικό χώρο.
Η τοπική μας ομάδα είχε επιπλέον την ατυχία να βρεθεί από το ξεκίνημα του αγώνα «με την πλάτη στον τοίχο», καθώς μόλις στο 8ο λεπτό από κακή απόκρουση του Κασωτάκη σε σέντρα του Μηνά, ο Αποστολόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.
Η Καλαμάτα δεν παράτησε το παιχνίδι, αλλά οι προσπάθειές της για γκολ δεν φαίνονταν να είναι αρκετές, όμως ο Βουκμίροβιτς κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μηνά στο 25’ και ο Οσμάνατζιτς που το εκτέλεσε εύστοχα έφερε το ματς στα ίσα και εκ νέου την ελπίδα για κάτι καλό στους γηπεδούχους.
Δυστυχώς, όμως η συνέχεια ήρθε να τις διαψεύσει, με το 1-2 να έρχεται και πάλι στις αρχές του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 57’, σε μια πραγματικά άτυχη στιγμή, μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή έπειτα από ένα «φαρμακερό» κόρνερ του Χιτζίδη και τον Σέχου να «πιστώνεται» το 1-2.
Σα να μην έφτανε αυτό στο 63’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη για χτύπημα πάνω στον Μηνά, ο Βουκμίροβιτς, ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Καλαμάτας, η οποία υποχρεώθηκε να παίξει για μισή ώρα περίπου με δέκα παίκτες.
Οι προσδοκίες για ανατροπή φάνηκε να εξανεμίζονται όταν οι Κρητικοί σημείωσαν και τρίτο γκολ με ένα μακρινό σουτ του Βογιατζή που κατέληξε κοντά στο «παραθυράκι» της εστίας του Κασωτάκη.
Ωστόσο, νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι έδωσε ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 83’ ο Κωνσταντινόπουλος, με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Καραγκιωνίδη, αποφέροντας το 2-3 για την Καλαμάτα.
Τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη πολύ στενά και στο διάστημα του καθαρού χρόνου που παίχθηκε η τοπική μας ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ, με το νέο ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα στον «μελανόλευκο» πάγκο να συνδυάζεται με ήττα και τη συνέχεια να φαντάζει πολύ δύσκολη και τις ελπίδες να έχουν εναποτεθεί στην χειμερινή μετεγγραφική ενίσχυση που έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται. 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Κασωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς (46’ Ράκιτς), Οσμάναγκιτς (71’ Μάκος, 77’ λ. τρ. Μπάμπης), Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Τίμος Καβακάς): Καραγκιωλίδης, Αναστασόπουλος, Χιτζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Μηνάς (74’ Μέμος, 88’ Μπάμπης), Αποστολόπουλος (80’ Παπαδόπουλος).