Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το βράδυ της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το βράδυ της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Ο πρόεδρος της Λογγά βρήκε το φλουρί

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, το απόγευμα της Τετάρτης. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος περιφέρειας Μεσσήνης, πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου, πατήρ Κωνσταντίνος Μελισσουργός.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, απευθυνόμενος στο Σώμα, έδωσε τις ευχές του: «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2020 να είναι για την πατρίδα μας έτος ειρηνικό και ελπιδοφόρο. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και καλή συνεργασία, για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δημότες. Έχουμε πει ότι θα είμαστε δίπλα στο δημότη, αυτός είναι ο στόχος μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Ελπίζω στη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των προέδρων των Κοινοτήτων, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας».

Ευχές για το νέο έτος με τη σειρά του έδωσε και ο πρόεδρος του Σώματος, Νικόλαος Φύκιρης, που έκανε γνωστό ότι το δώρο για το «φλουρί» αντιστοιχούσε σε ένα στυλό.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας και τυχερός αναδείχθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Λογγά, Θεόδωρος Παπανδρέου.

Του Κώστα Γαζούλη