Βούζας: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη την Κυριακή

Βούζας: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη την Κυριακή

Το Κύπελλο Ελλάδος και ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για την Καλαμάτα, που ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου (3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας), στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League και της τιτάνιας «μάχης» παραμονής που καλείται να δώσει. Παρά την ήττα με 4-1 μέσα στο «Καραϊσκάκη» οι «μελανόλευκοι» είχαν, τηρουμένων των αναλογιών, θετική παρουσία, με τους νεαοποκτηθέντες να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Νασέρ Τριανταφυλλάκης, Πέεφ, Μπουσμπίμπα και ο Ιντρίσι που σημείωσε το γκολ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της Καλαμάτας και μαζί με τα υπόλοιπα αποκτήματα της χειμερινής περιόδου που είναι ήδη στην ομάδα ή αναμένεται να προστεθούν είναι φανερό ότι αλλάζουν εντελώς το πρόσωπο της τοπικής μας ομάδας.  

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έπαιξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής» ανέφερε και ο προπονητής, Βασίλης Βούζας, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Τετάρτης, προσθέτοντας μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαρύ σκορ, αλλά με αυτούς τους αντιπάλους τα λάθη τα πληρώνεις. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεφύγουμε από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Νομίζω ότι αυτό που έπρεπε να δούμε ήταν πώς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες και αυτό κάναμε. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλο τέρμα. Είχαμε δέκα τελικές απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι ένα πολύ καλό νούμερο. Θεωρώ ότι όσοι αγωνίστηκαν είχαν ικανοποιητική απόδοση.

Μας προβλημάτισαν τα ατομικά λάθη και δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Μας ικανοποίησε η αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες. Στον τομέα της κατοχής της μπάλας βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε καλύτερη ανάπτυξη».

Τα εισιτήρια με Νίκη Βόλου

Ξεκίνησε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ, οδός Αμβροσίου Φραντζή 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Νίκη Βόλου, που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι τιμές είναι:

– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€

– ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Δ Ε 15€

– ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €

– ΘΥΡΑ 2 VVIP 30€

– ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά και το Σάββατο 10:00-15:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση γίνεται και από την Ticketmaster.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται και από το Cosmos Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 & Βασιλέως Γεωργίου). Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-18:00.