Με τερματοφύλακα ενισχύθηκε το ρόστερ της Καλαμάτας

Με τερματοφύλακα ενισχύθηκε το ρόστερ της Καλαμάτας

Ο τερματοφύλακας Θανάσης Πάντος θα είναι ο επόμενος που αναμένεται να αποχωρήσει από την Καλαμάτα. Ακόμα κι έτσι η τοπική μας ομάδα έχει λύσεις κάτω από τα δοκάρια με τους Στεφανάκο και Κασωτάκη. Ωστόσο, χθες αντί άλλης ενίσχυσης σε γραμμές που υπάρχει ανάγκη ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η απόκτηση ενός ακόμη γκολκήπερ:

«Ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Μαντζάρης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη, ακολούθησε η ΑΠΕ Λαγκαδά και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα του Άρη, όταν βρισκόταν στη Football League. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας και ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στην εξαιρετική σεζόν των Θεσσαλών. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πλατανιάς. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τ’ άλλα οι μελανόλευκοι προετοιμάζονται κανονικά τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος δείχνει να αναστρέφει το κλίμα, φέρνοντας αισιοδοξία στις τάξεις της τοπικής μας ομάδας.

Την Κυριακή στη 1.45 μ.μ. υπάρχει στο Στάδιο της Παραλίας η κρίσιμη αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου για την 18η αγωνιστική της Football League. Η ΠΑΕ έχει ορίσει γενική είσοδο 6 ευρώ για τους φιλάθλους και τους καλεί να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η Καλαμάτα χρειάζεται μόνο νίκη στο μεθαυριανό ματς προκειμένου να διατηρήσει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, αλλάζοντας ψυχολογία και ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Ποινή στον Ολυμπιακό για το ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να επιβάλλει στον Ολυμπιακό χρηματική ποινή 3.000 € για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Καλαμάτα.