Με σύμμαχο τον καιρό και με την παρουσία πλήθους κόσμου, για μια ακόμη χρονιά τελέστηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας.
Προηγήθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Θεοφανείων στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Κολυμβητηρίου, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, με τη συμμετοχή και του Αρχιμ. Αλεξίου Αρώνη και του εφημερίου του παρεκκλησίου Πρωτ. Αθανασίου Σιψά, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστ. Αναστασόπουλος και πολλά μέλη του Δημ. Συμβουλίου Καλαμάτας.
Στη συνέχεια εν πομπή μετέβησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο όπου τελέστηκε η καθιερωμένη τελετή, ενώ τον Τίμιο Σταυρό έπιασε ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού Δημοσθένης Λυκοτραφίτης.
Η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο κολυμβητήριο Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Αύριο οι υπογραφές για το αντιπλημμυρικό
Την απείλησε ότι η ζωή της είναι λίγη και μετά πυροβόλησε δύο φορές με δίκαννο
Γ’ Εθνική: Οι προπονητές των 12 ομάδων του 7ου Ομίλου
2ο Bike Vertical Challenge: Μια μεγάλη γιορτή ποδηλασίας στη Δυτική Μάνη με διεθνή χαρακτήρα που ήρθε για να μείνει…
Ευχαριστήρια επιστολή
Ξεκινά αύριο στη Στούπα το Φεστιβάλ «Στα Ίχνη του Καζαντζάκη και του Ζορμπά»
Πανηγύρι Μεσσήνης: Νέες κατασχέσεις 7.342 προϊόντων «μαϊμού» στο πανηγύρι της Μεσσήνης
Στεγαστικά: Άνοδος 35% στις εκταμιεύσεις – Στο 2,89% το σταθερό επιτόκιο έως 5 έτη
Τοπικά 24.09.2026, 12:00
Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας
Τοπικά 24.09.2026, 07:33
Ο Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στην Πύλο
Τοπικά 24.09.2026, 07:22
Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Ανθεκτικότητας»
Σαν σήμερα 23.09.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Φόρτωση…









