Καλαματιανό Καρναβάλι: Συνάντηση με σχολές χορού και αναζήτηση «Βασίλισσας»


Η Οργανωτική Επιτροπή και η Σύγκλητος του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού προσκαλούν τους ιδιοκτήτες των σχολών χορού ή εκπροσώπους τους, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στη συμμετοχή τους.
Η συνάντηση θα γίνει αύριο Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, στα γραφεία της επιτροπής, Πανταζόπουλου και Αναγνωσταρά (πίσω από το Πνευματικό κέντρο).
Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 27211 81030 (καθημερινά 18.00-21.00).

Στο μεταξύ, αναζητούν υποψήφιες για τη «Βασίλισσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού» και της συνοδείας της.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalamatianokarnavali@gmail.com και στα γραφεία της Καρναβαλικής επιτροπής, καθημερινά 18.00 – 21.00.
Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: Να είναι ενήλικες και μέχρι 30 ετών (18-30 ετών). Να είναι μόνιμες κάτοικοι Καλαμάτας ή να σπουδάζουν σε σχολές της Καλαμάτας.
Προαιρετικά προσόντα: Να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα χορού, θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού ή ΜΜΕ. Να έχουν συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες ή καλλιτεχνικά σχήματα. Να έχουν παρουσιάσει εκδηλώσεις. Επιπλέον δράσεις σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες
Αποστολή βιογραφικών μέχρι τη Δευτέρα 13/1.