Αναβάλλεται η συναυλία των Active Member στην Καλαμάτα

Αναβάλλεται η συναυλία των Active Member στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί αφού όπως αναφέρουν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί λοιπόν την Κυριακή 26 Απριλίου, ενώ όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια αυτά θα ισχύον για τη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να τα επιστρέψουν και να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.


Στο BROOKLYN της Καλαμάτας θα εμφανιστούν μεθαύριο Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το βράδυ, οι Active Member.

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με τη δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D. Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει ένα δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1.500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις…

Οι Active Member, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, «σε μικρούς χώρους για να νιώσουν τη κάθε ανάσα δίπλα τους και να μοιραστούν αγάπη. Σε κάθε γειτονιά λοιπόν.

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Όλο το οδοιπορικό θα βιντεοσκοπηθεί για να γίνει ντοκιμαντέρ όπως και φωτογραφικό άλμπουμ. Το δύσκολο αυτό εγχείρημα προέκυψε ως ανάγκη από την επιθυμία του γκρουπ να έρθει πολύ κοντά με το κοινό που παρακολουθεί και στηρίζει χρόνια τώρα τη low bap αφήγηση» όπως αναφέρεται σχετικά.