Αναστόπουλος: Η νίκη με τον Διαγόρα έδωσε ελπίδα…

Αναστόπουλος: Η νίκη με τον Διαγόρα έδωσε ελπίδα…

Η ιστορική εφημερίδα «Φως» φιλοξένησε συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή της Καλαμάτας, Νίκου Αναστόπουλο, ο οποίος μίλησε με αισιοδοξία για το μέλλον της τοπικής μας ομάδας, που δίνει μάχη παραμονής και δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή στη Νεάπολη Μαγνησίας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, για την 19η αγωνιστική της Football League.

«Πήγα στην Καλαμάτα και νίκησε έπειτα από 13 αγωνιστικές χωρίς νίκη, είχε 11 ήττες και 2 ισοπαλίες!», περιέγραψε αρχικά την κατάσταση ο κ. Αναστόπουλος, ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρονται, μεταξύ άλλων τα εξής:

-Θα τη σώσεις;

Δεν μπορώ μόνος μου. Θέλει βοήθεια από όλους. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές. Νικήσαμε δίκαια και ουδεμία σχέση είχε η Καλαμάτα με τα προηγούμενα ματς. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς, βγαίναμε ωραία στους αιφνιδιασμούς και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Οι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση. Έδωσαν και το παραπάνω.

-Ποιοι τρέχουν τώρα την ομάδα στη διοίκηση;

Πρώτα από όλα να σου πω ότι έχουμε ακόμα 8 τελικούς! Αυτή η νίκη έδωσε κουράγιο και ελπίδα στον κόσμο. Την είχε μεγάλη ανάγκη αυτήν τη νίκη η ομάδα. Μόλις τελείωσε το ματς με περίμεναν 100 άτομα, “πάμε Νίκο”, “να σωθεί η ομάδα”, έχει μια δυναμική αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα, δεν της αξίζει να είναι έτσι. Έχει λαό. Εγώ γουστάρω τις ομάδες με λαό. Ξέρεις τι είναι να έχεις 11 ήττες και 2 ισοπαλίες, χωρίς νίκη; Φέρνει απογοήτευση. Με αυτά τα πολλά χρήματα που έχουν δοθεί, είναι αμαρτία. Τρομερά πράγματα έχουν γίνει.

-Πες μου για τη διοίκηση. Ένας οπαδός Ολυμπιακός δεν είναι εκεί που είναι το Νο1;

Ναι, ο Ελληνοαμερικανός, ο Πρασσάς. Άρρωστος Ολυμπιακός! Για να καταλάβεις, η πρώτη επαφή έγινε όταν είχα πάει στο Καραϊσκάκη να δω τον Ολυμπιακό με τον Άρη. Με πήρε τηλέφωνο από το Σικάγο, του είπα ότι είμαι στο γήπεδο να δω τον Ολυμπιακό και μου είπε “ωραία, θα τα πούμε μετά. Να μου πεις και πώς παίξαμε”!

Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όλο για τον Ολυμπιακό με ρωτάει, τι παίκτες πήραμε κ.λ.π.. Και μου θυμίζει γκολ που είχα βάλει όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό! Δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας, αγαπάει την Καλαμάτα και το ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεργάτης μου είναι ο Τάσος Σιούλας, έμπιστος του Πρασσά. Βοηθάνε την ομάδα και ο Γιώργος Ράλλης, παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας, άρρωστος με την ομάδα, και ο Παπαθεοδωρίδης, Ολυμπιακός κι αυτός».