Απάντηση Ελένης Αλειφέρη σε Τατούλη για τον κοριό

Απάντηση Ελένης Αλειφέρη  σε  Τατούλη για τον κοριό

Την αντίδραση της πρώην αντιπεριφερειάρχη και νυν αντιδημάρχου Καλαμάτας, Ελένης Αλειφέρη, προκάλεσε η αναφορά του τέως περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την περιβόητη υπόθεση του κοριού.

Στη γραπτή της δήλωση η κα Αλειφέρη αναφέρει: «Η χθεσινή τοποθέτηση του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ σχετικά με το πραγματικό γεγονός της επί μακρού χρόνου παρακολούθησης του γραφείου μου ως αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, με τεχνητά μέσα – κοριό και ο ισχυρισμός του περί “στημένης” σκευωρίας από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, με υποχρεώνουν να επαναλάβω τα εξής: Τους ισχυρισμούς του αυτούς ας τους εκθέσει στη Δικαιοσύνη, είτε στo πλαίσιo της υπό εξέλιξη έρευνας της υπόθεσης είτε όπως αλλιώς νομίζει. Απλώς οφείλει και τον προτρέπω να επιλέξει – καταλήξει, σ’ ένα… από τα πολλά “προσωπικά του” σενάρια και αφηγήματα επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, που έχει δημόσια επικαλεστεί!

Τελικά, τι ήταν; Ξεχασμένος κοριός ή σύστημα ενδοσυνεννόησης από την εποχή του Δράκου; Ποιος του “έστησε” όπως διατείνεται την υπόθεση αυτή; Άγνωστοι… της εποχής του νομάρχη Δράκου; Το επιτελείο ισχυρού πολιτικού της χώρας, καταγόμενου από τη Μεσσηνία που τον “φωτογράφιζε” μέχρι τώρα χωρίς να τον κατονομάζει; Το γραφείο του σημερινού πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, όπως επικαλέστηκε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο;

Δυστυχώς, η αλήθεια είναι μία. Αυτή που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελική Αρχή, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη για την τέλεση του αδικήματος».