Πριν 94 χρόνια… “Κατόπιν διαταγής του υπουργείου Γεωργίας απελύθησαν οι τακτικοί εργάται των αγροκηπίων”

Πριν 94 χρόνια… “Κατόπιν διαταγής του υπουργείου Γεωργίας απελύθησαν οι τακτικοί εργάται των αγροκηπίων”

ΕΞΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ και χθες αι ανακρίσεις επί της στυγεράς δολοφονίας του Δημοσθ. Οικονομοπούλου παρά του ανακριτού Αβάζου. Το μόνον εξηκριβωμένον εκ των μέχρι τούδε ανακρίσεων είναι ότι το ξυράφι δι’ ου εξετελέσθη το τραγικόν έγκλημα αποδεικνύεται ότι ανήκεν εις τον δολοφονηθέντα. Αι έρευναι του ειδικού αστυνομικού Τσιμπιδάρου συνεχίζονται.

-ΚΑΤΑ χθεσινόν τηλεγράφημα της υποδιοικήσεως χωροφυλακής Πύλου προχθές το εσπέρας ο Αθ. Κούβελας διερχόμενος της εν Πύλω οικίας του γραμματέως του εκεί Ταμείου Νικολ. Παπαθωμοπούλου και έχων αφορμάς προηγουμένας, επυροβόλησε κατ’ αυτού ευρισκόμενον εις το παράθυρον της οικίας, ανεπιτυχώς. Ο Κούβελας αντεπυροβολήθη ανεπιτυχώς παρά του Παπαθωμοπούλου. Ο πρώτος συλληφθείς υπό των αστυνομικών οργάνων αποστέλλεται εις τον ενταύθα Εισαγγελέα.

-ΧΘΕΣ συνελήφθη υπό των αστυνομικών οργάνων ο Δημήτριος Γκότσης, διότι αφήρεσε μίαν τραγιάσκαν του Κ. Μαρκοπούλου αξίας δραχμών 60. Ο μικροκλέπτης παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα.

-ΚΑΤΟΠΙΝ διαταγής του υπουργείου Γεωργίας απελύθησαν οι τακτικοί εργάται των αγροκηπίων Μεσσήνης και Τριφυλίας, διότι τα εν λόγω αγροκήπια παρεχωρήθησαν εις νομικά πρόσωπα.