Σε ληστείες και στην Καλαμάτα συμμετείχαν οι συλληφθέντες στην Κόρινθο!

Σε ληστείες και στην Καλαμάτα συμμετείχαν οι συλληφθέντες στην Κόρινθο!

Σκηνές “Φαρ ουέστ” και επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη επικίνδυνων κακοποιών

Στη σύλληψη τριών επικίνδυνων ένοπλων κακοποιών προχώρησε η αστυνομία μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Κόρινθο.


Οι σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην Αρχαία Κόρινθο, με τους ένοπλους κακοποιούς να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και οι άνδρες επιχείρησαν να διαφύγουν.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους κακοποιούς, που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες τραπεζών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συμμετείχαν σε ένοπλες ληστείες σε Πάργα και Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δύο από τους ένοπλους δράστες τραυματίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο και ο άλλος στο νοσοκομείο Κορίνθου, αμφότεροι με τραυματισμούς στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα καλάζνικοφ και δύο πιστόλια.


ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των κακοποιών
Σήμερα (08-02-2020) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.
Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.
Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.


Πηγή: iefimerida.gr