Τριφυλία: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Τριφυλία: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο δήμος Τριφυλίας με την Κοινωφελή του Επιχείρηση και τοπικούς συλλόγους για να χαρούν, διασκεδάσουν και ξεφαντώσουν κάτοικοι κι επισκέπτες της περιοχής.

Κορύφωση των εκδηλώσεων βεβαίως, όπως κάθε χρόνο, είναι το Φιλιατρινό Καρναβάλι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 3:00 μ.μ. Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 4:00 μ.μ. στην πλατεία Κοπανακίου ο Μάγος LUIGELO και η παρτενέρ του θα παίξουν και διασκεδάσουν με μικρούς και μεγάλους.

Την ίδια μέρα στις 7:00 θα γίνει συγκέντρωση μασκαρεμένων στην πλατεία Δημαρχείου Κυπαρισσίας για την 1η Νυχτερινή Ποδαράτη παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

Την Καθαρά Δευτέρα θα γιορτάσουν τα Κούλουμα από το πρωί στη Μαραθόπολη, την Αγία Κυριακή Φιλιατρών και την παραλία Κυπαρισσίας.

Για τη διοργάνωση αποκριάτικων – καρναβαλικών εκδηλώσεων στο δήμο Τριφυλίας έχουν ληφθεί αποφάσεις έγκρισης πρωτογενών αιτημάτων για ανάληψη δαπανών, στα οποία περιλαμβάνονται η προμήθεια πέντε αρμάτων και διοργάνωση εκδηλώσεων, η φωτιστική και ηχητική κάλυψη, αποκριάτικα είδη κ.α., συνολικού ποσού 24.274,81 ευρώ,

Του Ηλία Γιαννόπουλου